• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnun kalan var mı

f_c

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
136
31
13
30
Kızlar park yatak alacagım yoyko 8in 1 kullanıp memnun kalan var mı ya da baska tavsıyelere de acıgım. Kendı odasınj aldık montesorrı yatagı var ama kendı odamda yanımda da bır yatagı olsun ıstıyorum. Elektrıklı park yatak ya da elektrıksız ama daha cok hastane kuvoz yatagı gıbı olanlarda var hangısını almalıyım

Elele madre aldım ben alt açması anne yanı özelliği sallama ayakları ve iki katlı memnun kaldım

Kızlar park yatak alacagım yoyko 8in 1 kullanıp memnun kalan var mı ya da baska tavsıyelere de acıgım. Kendı odasınj aldık montesorrı yatagı var ama kendı odamda yanımda da bır yatagı olsun ıstıyorum. Elektrıklı park yatak ya da elektrıksız ama daha cok hastane kuvoz yatagı gıbı olanlarda var hangısını almalıyım
Ben çilekten aldım. Çok memnun kaldım.
3 kademeydi.
Hem sallanabiliyordu hem sabitleniyordu.
Görselini ekledim bakmak istersen ❤️

Eklentiler

• IMG_4299.webp
    IMG_4299.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 5
Ben kullanıyorum ve çok memnunum

Back
X