• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeyi sağdıktan sonra ağrı

Hazallosk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
10
0
1
35
Merhabalar, benim sağ göğsümde bir tuhaflık var.Gün içinde sıkıntı yok çok fazla ama gece mesela mastit olmasın diye kalkıp sağıyorum.Sağdıktan sonra çok ağrı giriyor sızlama gibi, elektrik veriyorlar gibi.Ne kızarıklık ne şişlik var ateşim de yok.Sağmadan önce de acımıyor sağdıktan sonra artık yerimde durdurmayacak kadar ağrıyor.Doktora sordum her saat başı sağ dedi ama arada uyuyakalıyorum 2-3 saat sağamadığım oluyor bu mastit denen şey hemen mi oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi

meme ucunda beyazlaşma oluyor mu kan çekilmiş gibi?

vazospasm deniyor buna. bende de olurdu. sağmayı bıraktım o yüzden. sağdıktan sonra sıcak tutun memeyi. ama çok da bi çaresi yok.

bu arada saat başı sağmayın asıl öyle mastit olursunuz süt üretimi artacağından. şok oldum doktora 😱

Son düzenleme:
vazospasm sa sorununuz süt miktarıyla ilgili değil zaten. sadece sağınca mı oluyor. emzirirken olmuyor mu? eğer öyleyse pompanın ucu küçük geliyor olabilir size.

vazospasm sa sorununuz süt miktarıyla ilgili değil zaten. sadece sağınca mı oluyor. emzirirken olmuyor mu? eğer öyleyse pompanın ucu küçük geliyor olabilir size.
Her gün mutlaka bir kere ağrı giriyor saatlerce sürüyor ama geçti mi de sanki hiç yok gibi.Bir kaç gündür sadece pompayla çekiyordum acımasın diye ama yine de oluyor, bebek emince de oluyor.Saat başı sağsam da oluyor, gece uykudan uyanıp sağsam da oluyor.Ev sıcak aslında ne yapacağımı bilmiyorum

bi emzirme danışmanıyla görüşün isterseniz. ben takip ettiğim kadarıyla instagramda izmiremzirmedanismani hesabını daha bilgili buluyorum diğerlerinden.

bi emzirme danışmanıyla görüşün isterseniz. ben takip ettiğim kadarıyla instagramda izmiremzirmedanismani hesabını daha bilgili buluyorum diğerlerinden.
Siz de yaşamışsınız zamanla geçmiyor mu benim kızım daha bir buçuk aylık ama acıdan yerimde duramıyorum emzirmeyi kessem daha çok küçük

Siz de yaşamışsınız zamanla geçmiyor mu benim kızım daha bir buçuk aylık ama acıdan yerimde duramıyorum emzirmeyi kessem daha çok küçük
4. aydan sonra geçti benim. çeşitli sebepleri olabiliyor. aşağıdaki postu inceleyin belki bir çözüm bulursunuz.

4. aydan sonra geçti benim. çeşitli sebepleri olabiliyor. aşağıdaki postu inceleyin belki bir çözüm bulursunuz.

Çok teşekkür ediyorum, kusurum varsa affedin ilk bebeğim her şeyi abartıyorum farkında olsam da engel olamıyorum 🙏🏼

Çok teşekkür ediyorum, kusurum varsa affedin ilk bebeğim her şeyi abartıyorum farkında olsam da engel olamıyorum 🙏🏼
yok ne kusuru :) ben de çok çektim sizi anlıyorum. hiç abartmıyosunuz, çok değişik bi sızı o. zamanla düzelecek öyle düşünün :)

Back