Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
işe başladığım içim sütümü sağıp bırakıyorum annem biberonla veriyor mesela calma tam anne memesi gibiydi oğlum çekmeden gelmiyordu emmek zorundaydı şuna ondan soğudu neden bilmiyorum çiğniyor emmek istemiyor başka hangi biberon olabilir 2,5 aylığız
Lansinoh'un genis agizli biberonu var anne memesi gibi egiliyor icerken, gaz da yapmiyor, ona bakabilirsin. Standart biberonlara gore genis agizli olanlar his olarak memeye daha cok benziyor zaten.
Lansinoh'un genis agizli biberonu var anne memesi gibi egiliyor icerken, gaz da yapmiyor, ona bakabilirsin. Standart biberonlara gore genis agizli olanlar his olarak memeye daha cok benziyor zaten.
Evet, bas asagi egdiginizde akmiyor, bebek emme hareketi yaptikca akiyor. En azindan bendeki oyle, umarim benimki bozuk degildir:) benim cocuk emmeyi cok seviyor, ben mecburen emzik de veriyorum. Ben evde yokken lansinohun genis agizli biberonuyla besleniyor, ben gelince memeyi de duzenli olarak kullaniyor.
Ben Philips avent kullandım anne memesi gibi emdikçe az az akan bir biberondu 1 yaşına kadar sütüm az olduğu için biberondan mama aldı aynı Zamanda memeye düşkünlüğü hiç geçmedi. Şimdi 16 aylık, memeye düşkünlük aynen devam. Tavsiye ederim.
işe başladığım içim sütümü sağıp bırakıyorum annem biberonla veriyor mesela calma tam anne memesi gibiydi oğlum çekmeden gelmiyordu emmek zorundaydı şuna ondan soğudu neden bilmiyorum çiğniyor emmek istemiyor başka hangi biberon olabilir 2,5 aylığız
Canım bende dogdugunda emziriyordum geceleride tam doydun diye mamaya baslattım ve suan 15 aylık hala aktif olarak beni emiyor anlycagın bırakmadı emme isini bunu ayarlamak senin elinde bazı anneler biberon mu mamamı aman emmeyi bırakır diyolar ama uyku esnasında geceleri verdim ben gündüzde 1 kere veriyordum Philips avent cam biberonla suan mama icmiyor 11 aylık bıraktık ek gıda ve anne sütü ile devam