V venue Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2008 106 0 96 45 İstanbul 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi venue #1 merhaba kızlar protezi olupta memede olan tek tük kıllarınına lazer yaptıran varmı acaba ??sakıncası varmıdır ...
merhaba kızlar protezi olupta memede olan tek tük kıllarınına lazer yaptıran varmı acaba ??sakıncası varmıdır ...
E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 147 158 İstanbul 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi venue #2 Konunuz içeriği gereği ilgili bölüme taşınmıştır. Bu arada şahsi fikrimi de belirtmek isterim. Meme protezi kıl kökünün çok çok altında olduğundan bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Güzel paylaşımlar dilerim..
Konunuz içeriği gereği ilgili bölüme taşınmıştır. Bu arada şahsi fikrimi de belirtmek isterim. Meme protezi kıl kökünün çok çok altında olduğundan bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Güzel paylaşımlar dilerim..
K Karamel yuvama yeni nefes geliyor Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.316 15 358 İstanbul 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi venue #3 bende yağmurluğa katılıyorum benimde göğsünde iki tane uslanmaz tüyüm var onlar uzadıkça ben alıyorum cımbızla ama lazer nasıl bir etki ediyor bunu burdan değilde bir doktordan öğrensen daha sağlıklı olur bence bir sorun olmaz inşallahta olmaz
bende yağmurluğa katılıyorum benimde göğsünde iki tane uslanmaz tüyüm var onlar uzadıkça ben alıyorum cımbızla ama lazer nasıl bir etki ediyor bunu burdan değilde bir doktordan öğrensen daha sağlıklı olur bence bir sorun olmaz inşallahta olmaz