• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi memenizde deri soyulması ve kaşıntı var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende yaşıyorum bu sorunu bide sütyen takamaz oldum ne yapacağımı bilmiyorum yeni doğum yaptım ikiay oladı daha

kizlar ayni seyleri yasadim ben dogumdan sonra ve iki uc ay nerdeyse... doktora bile sordum cunku internetten arastirma yapinca kasintinin sebebi olarak mantar olabilecegini düsündüm, sizde kontrol edin, sizin gogsunuzde, bebeginizin agzinin icinde, yanaklarinda ya da popo bolgesinde pamukcuk gibi beyaz seyler var mi? Allahtan benim ki sadece goguslerin cok buyumesi ve kuruluktan kaynaklanmisti, doktor nemlendirici seyler sur rahatlatir dedi.. daha sonra da kendiliginden gecti... ve sizi cokkk iyi anliyorum feci bisidir kasinti, gece uykumda bile yoluyordum resmen :)

Back