Mememin ucunda kahverengi kisimda elimi bastirinca sert uzun birsey geliyor elime bakar misiniz rica etsem

Edamustafatgra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
213
46
35
4 ay önce koltuk altım ağrıyor diye meme usg ye girmiştim temiz cikmisti. Adetime 4 gün kala mememin kahverengi kısmında elime sanki oraya kabuklu cekirdek koymuşum gibi birsey geldi..Şuan da adetim ve hala var. Çok korkuyorum.benim gibi olan var mi

Ben de koltuklarım agrıdıgı için 3 ay önce meme usg çektirdim.Bende de zararsız ama cok sayıda basit kist bulundu.kistlerim koltuklarına yakın ama siz söyleyince kahverengi bölümü bastırdım şimdi içinde pütür pütür yapılar var,sizinki de öyle bişeyse bence panik yapmayın.bana doktor 6 ayda bir kontrol dedi,isterseniz siz de öyle yapın

Bir de meme öyle bir organ ki anatomik yapısı cok pütürlü ben o yüzden elime gelen şeyleri anlamlandıramıyorum 6 ayda bir usg en iyisi bence

Adetinize 4 gün kala memenizde farklılıklar hissetmeniz çok normal. Adetiniz bitsin tekrar muayenenizi yaparsınız, duruma göre doktora gidersiniz, endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…