- 28 Haziran 2022
- 196
- 26
- 25
- Konu Sahibi Gmzyldrm40
5 gün önce doğum yaptım sezeryan ama bebeğim tutuyor bırakıyor mememin ucu büyük ama hepsini alamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alır memenin o yuvarlak kısmı renkli olan yerleri bebeğinin ağzına bük hepsini almasını sagla sadece ucunu emmesin senin içinde iyi olur yoksa yara olur hiç emziremezsn5 gün önce doğum yaptım sezeryan ama bebeğim tutuyor bırakıyor mememin ucu büyük ama hepsini alamıyor
Ayy yara oldu zaten ama dişimi sıkıyorm geçti sayılırAlır memenin o yuvarlak kısmı renkli olan yerleri bebeğinin ağzına bük hepsini almasını sagla sadece ucunu emmesin senin içinde iyi olur yoksa yara olur hiç emziremezsn
Geçer geçer sabır et bol emzir geçer şükür ben rahatım emzirmek çok güzelAyy yara oldu zaten ama dişimi sıkıyorm geçti sayılır
Ayy eminim öyledir yaa inşallahh tutarr çokk istiyormGec
Geçer geçer sabır et bol emzir geçer şükür ben rahatım emzirmek çok güzel
Ayy eminim öyledir yaa inşallahh tutarr çokk istiyorm
Ben plastik meme ucları var ondan kullanıyorum benim bebeğimde alamıyordu şimdi çok rahat ediyoruz5 gün önce doğum yaptım sezeryan ama bebeğim tutuyor bırakıyor mememin ucu büyük ama hepsini alamıyor
Benim meme ucum büyük zaten o daha çok acıtıyor canım ama 2 aylık oldk bugün çok şükür tutuyor artık ama sütüm yetmiyor inşallah sütümü de arttırırmBen plastik meme ucları var ondan kullanıyorum benim bebeğimde alamıyordu şimdi çok rahat ediyoruz
Güzel kardesim simdi acacaksin YouTube u , bi sürü Hemşire almis ellerine oyuncak bebek , güya anlatiyorlar . Bunlarla hic vakit kaybetme. Su Videonun özellikle 4. Dakikasından sonrası çok faydalı uygulamayı göstermesi açısından. Bir süre memen acıyabilir ama inan geçiyor
Ay eski konuymuş ama belki bir okuyan olur :)