How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mememdekı kitle

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
hepınıze merhaba arkadaşlar lütfen bana bır yardım etsın basına gelen varsa sol memem cok cıvık ama sağ memem oldukça sert ve elıme sağ mememın alt kısmında bır kıtle gelıyor oldukcada buyuk ve yassı sert agrı yok 23 yaşındayım cok korkuyorum kanser oldum dıye anneme bın kere soyledım bısey yoktur dıyo sen elleye elleye orayı ole sısırdın dıyor bole bır sey yasayan varmı aranızda korkuyorum artık

Gecen hafta sag gogsumde 2 kitle hissederek doktora gittim sagda 2 solda 1 buyuk kitle ve ona yakin kucuk kitleler varmis gogus yapın kitle uretmeye meyilli bunlar buyuyedebilir kuculup yok da olabilir dendi kontrollere gitmeye devam edicem gogus kanseri evet kotu ama erken teshisle iyilesebilir bir hastalik

Bir dönem aynı şeyi bende fark ettim , bir misket tanesi kadar sol mememde , oynuyordu yanı dokundugumda istediğim gibi sağa sola oynatabiliyordum bu biraz olsun korkumu yenmemi sağladı , beklemeden doktora gittim tetkikler yapıldı sadece bir kitle olduğu ve boyunun korkulacak boyutta olmadıgı ve tehlikeli bir şey olsaydı asla oynamayacagını soyledı rahatladım . Tabi ultrasonlada baktı , üstüne bir yılı gectı hala aynı boyda aynı yerde duruyor tekrar kontrollerde bir şey çıkmadı . Sakin ol ve ihmal etme , ve kesınlıkle bir doktora görün .

hepınıze merhaba arkadaşlar lütfen bana bır yardım etsın basına gelen varsa sol memem cok cıvık ama sağ memem oldukça sert ve elıme sağ mememın alt kısmında bır kıtle gelıyor oldukcada buyuk ve yassı sert agrı yok 23 yaşındayım cok korkuyorum kanser oldum dıye anneme bın kere soyledım bısey yoktur dıyo sen elleye elleye orayı ole sısırdın dıyor bole bır sey yasayan varmı aranızda korkuyorum artık
Uzun süredir mi var bu yeni mi çıktı. Mesela benim ara ara adet dönemine yakın çıkar ve kaybolur adet olunca. Eğer adetle ilgisi yoksa uzun süresir varsa ve gitmiyosa asla ihmal etmeyin. Kötü bir şey çıkacak diye bi şey yok ama her ihtimali değerlendiirp önleminizi almalısınız sizi sizden çok kimse düşünemez

Hemen endişelenmeyin. Zararsız bir yağ bezesi de olabilir. Ama ben de diğer arkadaşlar gibi ihmal etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Sorma canım benimde odum kopuyor ama doktora gitmeye cesaretm yok

Ben 18 haftalık hamileyken suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım doğumdan sonra süt gelmesin diye hap içirdiler ve göğüslerimi Bi güzel sardılar bu olaydan biraz zaman sonra kendi elimle göğüslerimi muayene ettiğimde iki tane kitleye rastladım ertesi gün hastaneye gittik doktor ultrasonla muayene etti Bi göğsümde 5 diğerinde 4 tane zararsız kitle varmış herhangi bir müdahale yapılmadı ilaç ta içmedim hala var mutlaka doktora görünün zararlı mı değil mi onu ögrenirsiniz

Merhaba arkadaslar konum taşınmıs. Hepınıze tesekkurler soyledıklerınızden sonra ptesı günü doktora gıttım muayne ettı ve zararsız olduğu bellı dedı ve carsambaya yanı yarına genede bır ultroson yazdı yarın 12 den once ogrenmıs olucam net olarak ınsallah hayırlı haberlerı verıcem sızlere

Doktora gıttım belkı okuyan olur sonradan konuyu 5 mm ve kumelenmıs fazlaca fıbrokıst varmış sorun yok onun dısında kızlar uç ayda bır ızlenecek ılac kontrolüne başlanacak

Back