Bebek Beslenmesi memelerin küçülmesi sütün kesilceğinemi işaret. Yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hasretaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
64
1
86
40
Ankara
bebeğim 5 aylık 2 gündür doymuyor birde göğüslerim çok küçüldü acaba sütümmü kesilecek bari 6 ay emzirebilseydim tecrübeli anneler yardım

hayır, zaten 6. aydan sonra sütün kalitesi değişiyor bebeğin doymaması normal çünkü çok emiyorlar,benimde memem küçüldü bebegim 8,5 aylık ben ek gıdaya erken başladım sizde öyle yapın aç kalmasın yavru kaygılanmayın süt kesilmez.

Yeni bir konu açmak istemedim yazacaklarım az çok bunlarla igili zaten.8.5 aylık oğlum var 6.ayda ek gıdaya başladık ve aynı zamanda da anne sütü alıyordu ; fakat artık sütüm gelmemeye başladı çünkü oğlum emdiği zaman ağlıyor ve gece de çok sık uyanıyor ben sütümün azaldığına bağlıyorum bunu.Günlük menümüz ise şöyle:
Sabah : ya hiç yapmaz ya da tadımlık yer.Arkasından anne sütü alırdı.
Ara : meyve suyu (püre yemiyor )
Öğle : çorba (sevdiği çorba olursa 1 kase yiyor yoksa yarımı zor bitiyor)
aralarda annne sütü alıyordu.
Akşam : ya çorba ya da ceviz karışımlı yoğurt
ve yatmadan önce anne sütü ya da tokluk hissi vereceğini düşündüğüm için kaşık maması
sabaha kadar anne sütü.

Şimdi sütüm olmadığı olmadığı için oğlumu nasıl beslemeliyim lütfen görüşlerini yazın.
Şimdiden teşekkürler.

Kızlar bende haziran annesiyim 5,5 aylık kızım var
sadece emziriyom ek gıdaya başlamadım
Halimi görseniz bu süt bundan nasıl çıkıyo dersiniz sinek gibi kaldım
Doğru dürüst de bişiy yemiyom, ama ona rağmen maşallah sütüm var
süt tamamaen psiklojik sakın azalıyo yetmiyo gibi düşünmeyin
Süt artırıcı gıdalarla beslenın ama o düşünceyi beyninizden kesinlikle atın
Sütün oluşumu beyindeki süt hormonuyla alakalı
Ben emmeyen çocuklara üzüldüğüm için yazmak istedim
Sakına sakın negatif düşünüp olan sütünüzü azaltmayın
Bolca tahin helvası ulgur pilavı kuru soğan vb şeyler yiyin stresten de uzak durun
öpüldünüzzzzzz

Canım ek gıdaya başla bir yandanda emzirmeyi bırakma. Bebişin çok küçük değil ek gıdaya uygun.
Sonra kendiliğinden ek gıda ve emzirme düzene girecektir.
Hiç korkma. Biz sekiz aylığız hala emziriyorum 6 ay sadece anne sütü aldı. Küçülüyor zaten zamanla sonra bebiş emdikçe süt kendiliğinden geliyor hiç korkma.

süt hemen kesilmez. Ama bebeğiniz büyümüş artık. Sadece anne sütü ile doymaması normal. Dr. a da danışıp ek gıdalara başlayabilirsiniz yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…