Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben varım. Sadece sol göğsüm, sütyen ya da sütü önlemek için kullandığım bez ne kadar kalın olursa olsun mutlaka çıkıyor t-shirt'ümün üzerinden. Şimdilik yeniyiz, dışarı çıkmadığım için sorun olmuyor ama bu durum uzun sürerse çantamda göğüs pedleri için de yer ayırmam gerekecek sanırım.
merhaba doğumun üzerinden iki hafta geçti, bende de sızıntı sıkıntısı var, helede emzirirken bebeğim ağzını çekince resmen süt fışkırıyor ! evde sütyen kullanmadığım için üzerime akan sütten dolayı ekşimiş süt kokuyorum sıcak havacabası ...
merhaba kızlar :)) aynı sorun 6 aydır bende de var. memeler süt dolu ise oluyor o sızıntı ben aylardır ekşimiş süt gibi kokuyorum. hele süt tam akmaya başladığında oğlum memeyi bırakıp etrafı seyretmeye başlarsa her yerimiz süt oluyor. oğlum o anları da oyun haline getirdi yüzünü sağa sola çevirip yüzünü serinletiyor :))) gögüs pedi kullanmak az çok işe yarıyor. gün içinde sütü biraz sağarsanız daha rahat edersiniz
mrb kıslr aynı sorun bende de var sıcak havada gercektn kötü oluyo ekşi ekşi sut kokmak sütüm azaldı zaten olanda böle akıp gidince içim gidiyo acaba durdurmak için yapılcak bişi yokmu annem aktığını hissettiğinde göğsünü tut demişti ama çok faydası olmadı sanırım :S allahtan göğüs pedleri var yoksa sütyn dayanmazdı böle
sütünüz bol ve çok olduğu için akıyor maşallah benimde sütüm bi dönem öyle aktı ama uzun süre emzirmezsem :) şimdi akıntı falan yok zar zor doymaya çalışıyoruz
gayet normak... 2 çocuk doğurdum, ikisinde de atletmi ıslatacak kadar akıodu.. ben chicconun göğüs pedinden kullandım, çok memnun kalmıştım... içine hapsedio, en ufak bi sızıntı yapmıo... tavsiye ederim
benimde 9 haftalık kızım var ve benimde gögsüm inanılmaz akıyor.bide b u aralar kızım sağ göğsümü almayı reddediyor bende bağıra bağırada olsa vermeye çalışyorum ve bu mücadelede resmen fışkırıyor göğsüm .ama ben bunu göğsümde çok süt var diye yorumlardım kas larla ilgili hiç aklıma gelmedi doktoruma sorucam bunu.bide bende boşa gitmesin diye sağıyorum biberonla veriyorum.ama bu seferde biberona alışacak diye ödüm kopuyor .zaten kavga dövüş emiyoruz.