C Canasli89 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2013 2 0 6 34 Adana 10 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Canasli89 #1 Merhabalar İki gögsümdede kist var ameliyatla aldırmayındüşünüyorum. Kist aldırma ameliyatı nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Merhabalar İki gögsümdede kist var ameliyatla aldırmayındüşünüyorum. Kist aldırma ameliyatı nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Birkediiannesi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2013 192 48 118 34 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Canasli89 #2 Canasli89 .!.: Merhabalar İki gögsümdede kist var ameliyatla aldırmayındüşünüyorum. Kist aldırma ameliyatı nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... allah acıl sıfalar versın ınsallah kotu huylu değildir
Canasli89 .!.: Merhabalar İki gögsümdede kist var ameliyatla aldırmayındüşünüyorum. Kist aldırma ameliyatı nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... allah acıl sıfalar versın ınsallah kotu huylu değildir
kuyrukluyildiz Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Şubat 2014 686 1.182 113 37 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Canasli89 #3 Canasli89 .!.: Merhabalar İki gögsümdede kist var ameliyatla aldırmayındüşünüyorum. Kist aldırma ameliyatı nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim. Bende 15 yasindayken sag gogsumden kist aldirdim cok sukur iyi de gecmisti cunku ileride tekrarlayabiliyormus.Simdi eskiye gore daha kolay yapiliyor ameliyat artik ertesi gunu bile cikabiliyorsun ..
Canasli89 .!.: Merhabalar İki gögsümdede kist var ameliyatla aldırmayındüşünüyorum. Kist aldırma ameliyatı nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim. Bende 15 yasindayken sag gogsumden kist aldirdim cok sukur iyi de gecmisti cunku ileride tekrarlayabiliyormus.Simdi eskiye gore daha kolay yapiliyor ameliyat artik ertesi gunu bile cikabiliyorsun ..