• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeden kesmede zorlanıyorum

bilgimeraklisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
28
7
1
29
Hanımlar merhaba, 2,5 aylık gebeyim kanamam olduğu için düşük tehlikem var 1 yaş bebeğim var ve dr memeden kesmemi söyledi düşüğü tetiklermiş ama emzik kullanmadığı için çok zorlanıyorum gündüz epey azalttım ama gece çok uyanıyor ve meme vermezsem asla geri dalmıyor nasıl yapıcam bilmiyorum 3 yaş bi bebeğim daha var o 1 yaşında kendiliğinden bırakmıştı memeyi hiç memeden kesmeye çalışmadığım için bu konuda hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim 🌹😊

Hanımlar merhaba, 2,5 aylık gebeyim kanamam olduğu için düşük tehlikem var 1 yaş bebeğim var ve dr memeden kesmemi söyledi düşüğü tetiklermiş ama emzik kullanmadığı için çok zorlanıyorum gündüz epey azalttım ama gece çok uyanıyor ve meme vermezsem asla geri dalmıyor nasıl yapıcam bilmiyorum 3 yaş bi bebeğim daha var o 1 yaşında kendiliğinden bırakmıştı memeyi hiç memeden kesmeye çalışmadığım için bu konuda hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim 🌹😊
Valla bacım keşke az büyümesini bekleseydin üçğde yakın yakın olmuş.

Neyse sür memeye kırmızı ojeyi göster kanadı diye uff ufff falan da mızmızlanma tamamdır 😂 ben ikisine de öyle yaptım mis gibi. Gece kalkınca pışpış la illa uyur

Valla bacım keşke az büyümesini bekleseydin üçğde yakın yakın olmuş.

Neyse sür memeye kırmızı ojeyi göster kanadı diye uff ufff falan da mızmızlanma tamamdır 😂 ben ikisine de öyle yaptım mis gibi. Gece kalkınca pışpış la illa uyur
İnanın korunuyorduk nasıl oldu biz de anlamadık üçüncü sürpriz oldu

Bende yara bandı yapistirmistim yara oldu diye kandirmistim gerçi benimki 2 yaşındaydı anliyordu artık beni. Sizinki küçük daha anlamaz muhtemelen ama meme ucu olmaması umudunu keser belki. Geceleri uyanınca biberonla süt falan verseniz belki alışır duruma. Strese girmeyin zamanla alışacaktır.

Back
X