Merhabalar. 14.03.2018 de anne oldum. Meme başım çökük olduğu için kızım ememedi ama ben her halükarda 10 ml çıkan sütümle 6 ay belemeye çalıştım. Illa verdim. 6 aylık iken uzun bir seyahate çıktık ve o gün emzirmedim. Cok rahat siz bir ortamdaydım ve oturduğum yer bile daracıktı. Eşimin erkek kardeşi de gelmişti yolculuk sonunda bitmek bilmez yemek çay vs gibi istekleri ile o gün veremedim gece de uyudum uyanamadım emzirmeye. Neyse ben 2 gün veremedim sağamadım da cok birikti. Kızıma vermeyi denedim fakat kabul etmedi. Müteakip günlerde denedim sürekli emmedi böylece aniden sutten kesilmiş oldu. Etrafında kimim kimsem yok ne yapmam gerekir soramadım. Dolgunluk hisli ağrı vs yaşadım sonra geçti. Bu aralar yine sütümün en çok aktığı memem sol memem reglm yaklaştıkça ağrıyor. Işın kötüsü sol omuz ve dirsekte romatizma var sol yanım komple ağrıyor.
Regl öncesi meme muayenesi yapılmaz ama bugün yokladım sanki yuvarlak düğme gibi elips gibi şeyler var gibi geldi. Süt kanalım sızladı muayne sonrası. Ağrı şeklim zonklama şeklinde. Bir de kızım altini degistirirken tekme attı daha çok ağrıdı.
Dra gitmeye cekiniyorum.su nedenle
Artık Dr lar kasap gibi ameliyat edelim diyorlar her şeye. Sutten keseli.9 ay olmuş nerdeyse bu ağrı mastit ağrısı ola bilir mi. Her iki memem de de beyaz beyaz süt birikmesi ara ara devam.ediyor kesinlikle akıntı değil. Sağmak istiyorum.ama sagilmiyor da unundaki deliklerde beyazlık var nokta nokta. Mememde kızarıklık şekil bozukluğu vs yok ne dokusunda n3 hacminde anormallik yok lakin bu özellikle regl öncesi zonklamazlar için çare nedir?