1 hafta eşimle kv ye bırakıp annemlere gittim. Döndüğümde meme unutulmuş ve gece kesintisiz uyumaya başlanmış ben son çare bunu denedim bikmistım çünkü 2 yaşında zırt pırt emmesinden
İşte olabiliyor böyle şeyler. Ama arkadaşlarım da o şekilde bıraktırdı yengemin arkadaşları da onlarda bu tür etki olmadı. Çocuktan çocuğa değişen bişey kestiremiyorsunuz maalesef..aklıma şey geldi ısırmayı bıraksın diye mesela emzirirken şarkı söyleseniz veya masal anlatsanız içindeki hayvanların seslerini çıkarsanız sadece ısırmayı unutsun diye kafasını dağıtmak için yani. Öyle bi fikir meme ucu da canın toplandığı yer ya çok acıyan yer
İşte olabiliyor böyle şeyler. Ama arkadaşlarım da o şekilde bıraktırdı yengemin arkadaşları da onlarda bu tür etki olmadı. Çocuktan çocuğa değişen bişey kestiremiyorsunuz maalesef..aklıma şey geldi ısırmayı bıraksın diye mesela emzirirken şarkı söyleseniz veya masal anlatsanız içindeki hayvanların seslerini çıkarsanız sadece ısırmayı unutsun diye kafasını dağıtmak için yani. Öyle bi fikir meme ucu da canın toplandığı yer ya çok acıyan yer
Masal sevmiyor sarkida onceden normalde soyleyince dinlerdi simdi aglayiveryor benim oglan cok inatci sinirli asiri zor bir bebek annem falan tanigim en inatci bebek diyor
Benim kızda 18 ekimde 2 yaşını doldurdu.. uykuya memeyle geçiyor ve tam bir meme bağımlısı ..çok güzel karnını doyurur sonra hemen meme meme diye kucağıma gelir..bırakmak istiyorum ama bi yandan da psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi..ha birde memeyi bırakınca öğlen uykusunu da bırakan bebişleri de duydum o da korkuttu yalan yok..annelik her dönemi çok zor bişeymiş..nasıl yapcam bilmem