mrb arkadaşım.benim oğlumda seninki gibiydi.hatta 15 ay hiç su içmedi o kadar çok emiyordu yani.
geceleri de çok kalkıyordu.ama sütten kesmek istemiyordum bir yandan da benim için çok zor oluyordu.
gece uyanmaması için bir çözüm buldum.işe yaradı. 2 kere falan kalkmaya başladı.
tam 27 ay emzirdim.
2 yaşına kadar emzirmek ergenlik dönemine kadar hastalıklardan koruyormuş.
bence kesme..bir daha ömrü boyunca böyle bir nimeti içemiyecek zaten.
eğer istersen ben sana özelden anlatırım nasıl gece uykusunu düzelttiğimizi..
yeter ki yavrun biraz daha emsin sende rahatla ,güzel bir uyku çek..
he ya beni de bilgilendirin lütfengece uyanmaması için bulduğun yöntemi bende öğrenmek istiyorum lütfen cevap ver
gece uyanmaması için bulduğun yöntemi bende öğrenmek istiyorum lütfen cevap ver
mrb arkadaşım.benim oğlumda seninki gibiydi.hatta 15 ay hiç su içmedi o kadar çok emiyordu yani.
geceleri de çok kalkıyordu.ama sütten kesmek istemiyordum bir yandan da benim için çok zor oluyordu.
gece uyanmaması için bir çözüm buldum.işe yaradı. 2 kere falan kalkmaya başladı.
tam 27 ay emzirdim.
2 yaşına kadar emzirmek ergenlik dönemine kadar hastalıklardan koruyormuş.
bence kesme..bir daha ömrü boyunca böyle bir nimeti içemiyecek zaten.
eğer istersen ben sana özelden anlatırım nasıl gece uykusunu düzelttiğimizi..
yeter ki yavrun biraz daha emsin sende rahatla ,güzel bir uyku çek..
Bu yazıyı sanki ben yazmışım..Benimde oğlum 23 aylık ve özellikle 1 yaşımdan sonra çok bunalttı beni ve çevremizdekileride artık bunalttı yakamı üstümü Açıyor başkalarının yanında vermeyince sinirlenip bana vuruyor( 2 yaşımızı Şubat'ta doldurucaz ama Dr ucuz martta kesmemi önerdi kış bitsin dedi şimdi korku ve panik içinde gün sayıyorum ( ne kadar zamanda bu göğüslerin şişkinliği geçiyor bi o var nâsı kesiceğim ayrı bi dert Allah yardımcımız olsun
Bu yazıyı sanki ben yazmışım..
Benımde kızım şubatta 24 aylık olcak ve memeden kesme zamanımız geliyor..
Ve benimki de sureklı yaka paça darmadagın edıyor emmek için..olmadık yerlerde bıle..
Hatta tek besini anne sutu dıyebılırım..
Bişe surup kesecez onu anladım ama geceleri uyanınca ne yapacak..kızım memede uyuyor benım sürekli emme halınde..
Bıberon alışkanlıgı bıle yokki,başka sutu kabul etsın..oooff offf..
Bende ayni senin gibiyim gece birlikte memede uyuyoruz gunduzleri ise gidiyorum eve geldigim gibi ustumden ayrilmiyo.yemekte yemiyo adam akilli bir haftadir yatarken sadece veriyorum isten geldigimde kahve telvesi suruyorum strec folyo yapistiriyorm onum ustune anne meme pis diyo emmiyo ama yataga girdigim an unutuyo saldiriyo.biberon denedim asla almiyo geceleri nasil biraktiricam bilemiyorumBu yazıyı sanki ben yazmışım..
Benımde kızım şubatta 24 aylık olcak ve memeden kesme zamanımız geliyor..
Ve benimki de sureklı yaka paça darmadagın edıyor emmek için..olmadık yerlerde bıle..
Hatta tek besini anne sutu dıyebılırım..
Bişe surup kesecez onu anladım ama geceleri uyanınca ne yapacak..kızım memede uyuyor benım sürekli emme halınde..
Bıberon alışkanlıgı bıle yokki,başka sutu kabul etsın..oooff offf..
Kac aylik sizinki ben hala beceremedm ne surduysem olmadi sirkeli emdi salcali emdi ban takincada cikarana kadr agliyoBen lafla anlatmaya çalıştım önce anlıyordu da..ama uyku öncesi istiyordu ben de mama e! Olmuş bitmiş deyip sirke sürdüm. .zaten kokuyu alınca istemedi..gece kalkınca da aynısını uyguladım. .bi daha da kendi görünce mama e! Demeye başladı. .başını omzuma koyup uyurdu zamanla da yatağına alistirdim
20 aylıkken bıraktirdimKac aylik sizinki ben hala beceremedm ne surduysem olmadi sirkeli emdi salcali emdi ban takincada cikarana kadr agliyo
Ayni anda hem sutten kesip hem odasını ayirmak bebegini olumsuz etkiler ilk once odasini ayirmakla baslamalisin benim her saat basi kalkip emzirdigim geceler oluyodu arka arka gecelerce ama olsun yada ilk yatagini ayir kademe kademe ben ilk bebegimim odasini ayirdigimda 1 hafta odasinda yatmistin baska bi yatakta ole ole 2-3 sonrada sutten kesersin benim tavsiyem bole ama sen bilir sin tabimerhaba hanımlar.benim bebeğim 14 aylık ve aşırı derecede memeye düşkün.gece birlikte yatıyoruz.heryerim ağrıyor artık dayanılmaz hal aldı ağrılarım tutulmalarım.memeyi bıraktırmak ve artık kendi odasında uyumasını sağlamak istiyorum.bu konuda yardıma ve tavsiyelere ihtiyacım var.2 yaşına kadar emzirmek isterdim ama sütü bol bir insan değilim zaten tamamen yalancı meme yerine beni emer modda kızım.bu yüzden artık bırakmamızın yararı olacağını düşünüyorum.ilgilenirseniz çok mutlu olurum
arkadaşım niye özelden atayım diosun anlayamadım..şuraya yazsan da bi amme hizmeti yapsan tüm uykusuz annler yararlansak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?