mrb arkadaşım.benim oğlumda seninki gibiydi.hatta 15 ay hiç su içmedi o kadar çok emiyordu yani.
geceleri de çok kalkıyordu.ama sütten kesmek istemiyordum bir yandan da benim için çok zor oluyordu.
gece uyanmaması için bir çözüm buldum.işe yaradı. 2 kere falan kalkmaya başladı.
tam 27 ay emzirdim.
2 yaşına kadar emzirmek ergenlik dönemine kadar hastalıklardan koruyormuş.
bence kesme..bir daha ömrü boyunca böyle bir nimeti içemiyecek zaten.
eğer istersen ben sana özelden anlatırım nasıl gece uykusunu düzelttiğimizi..
yeter ki yavrun biraz daha emsin sende rahatla ,güzel bir uyku çek..
ben görüntusunu bozmadan sarmısak dovup surdum..emdıgı gıbı agladı eee dedı..kaçtı..bı kaç kez yıne ıstedı kokusunu duydugu gıbı gıttı...sımdı memeyı elledıgı gıbı ee dıyor emmek ıstemıyor..ama agladı tabı anne meemeeee demesını unutamıyorum 2 gun oldu bırakalı ama gece uykusunda dayanamayıp emzırdım uyurken nasıl emdı gormelıydınız kana kana gunlerce ac kalmıs gıbı ..o emdı ben agladım kucuk bebegımle vedalasmak zor oldu artık buyudu kocaman bır cocuk oldu o..bız de 21 aylığız..ama hala vıjdan yapıyorum 2 yasına kadar emzırsemıydım dıye
Arkadaşlar kızımı sütten kesmem lazım.19 ayına giriyor. tedaviye başlamam gerek. Bir kere bir göğsüme salça sürdüm ağladı bağırdı dayanamayıp diğerini verdim. 2 gün salça sürdüğüm memeye dikkatle baktı sonradan emmeye başladı. Ağladığında ne yapmam gerek. Allaha şükür gece uyanmaları yok. Zaten gece uyanan çocuk susadığı için uyanırmış. Kendimi bildim bileli 1 yaşından beri geceleri deliksiz uyur. tek derdim sabahları. Bağımlı hale geldi. Canı sıkıldıkça meme diye yanaşır.
ya benim kizim 13 aylik kilosu masallah yerinde memeye cok duskunlugunden kendinide benide bunaltiyor..donup dolasip emiyor.vermezsem yoluyor,kendini yerlere atiyor.suan yurtdisindayim 1. yas asilari icin hastaneye goturdugumuzde kesin artik 1 yasini gecmis gerek yok,2 yasina kadar emzirme eski yontem falan dediler.ben yinede 18 ay dayanmak istiyorum.agustosta donecegim insallah ucakta sadece emzirmeyle tutabildim..20 saat yolculuk acaip gozum korkuyor.agustosu en azindan atlataim diyorum yoksa o yol cekilmez dusundukce SIKINTI basiyor..ama nasil kesecgim bilmiyorum sonrada..hadi cocuk belki alisirda biriken sut nolcak..benim oyle kendiligindede akmiyor dolunca..catlayacak gibi oluyorlar emzirmezsem,dokunamiyorum acisindan..beni en cok dusunduren kismi o..bir kere 1 gece ayri kalmak zorunda kalmistim.sagdim sagdim topraga doktum.ama yinede bosalmadi,sisti de sisti,agladim durdum cocuga kavusana dek.:44:
mrb arkadaşım.benim oğlumda seninki gibiydi.hatta 15 ay hiç su içmedi o kadar çok emiyordu yani.
geceleri de çok kalkıyordu.ama sütten kesmek istemiyordum bir yandan da benim için çok zor oluyordu.
gece uyanmaması için bir çözüm buldum.işe yaradı. 2 kere falan kalkmaya başladı.
tam 27 ay emzirdim.
tam 27 ay emzirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?