Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun ama zaten gece uykusu düzensiz ilk uykuya sallayarak yatırıyorum 10-15dk.sonra uyanıyor sabaha kadar memede uyursa uyuyor yoksa uyyumuyor benim için çok zor fazla emzirmekten sırtımda kas sinir sıkışması oluşmuş düşünün halimiş oyüzdende kesmek istiyorumdaha çok küçük annesi, yavrunu anne sütünden mahrum etme...
ayrıca hastalık mevsimi kış ayında sütten kesmek çok yanlış..
bir de daha çok küçük, memeden ayırırsan nasıl uyutacaksın? bu defa da uyku problemi, sallama işi vs..çıkacak..emerek uyuyan çocuk bir nimet gerçekten...
azıcık daha sabret canım.. sütten kesince zaten gece de uyanmayacak rahat edeceksin inşaAllah..yavrunla sağlıklı günler..
mrb arkadaşım.benim oğlumda seninki gibiydi.hatta 15 ay hiç su içmedi o kadar çok emiyordu yani.
geceleri de çok kalkıyordu.ama sütten kesmek istemiyordum bir yandan da benim için çok zor oluyordu.
gece uyanmaması için bir çözüm buldum.işe yaradı. 2 kere falan kalkmaya başladı.
tam 27 ay emzirdim.
2 yaşına kadar emzirmek ergenlik dönemine kadar hastalıklardan koruyormuş.
bence kesme..bir daha ömrü boyunca böyle bir nimeti içemiyecek zaten.
eğer istersen ben sana özelden anlatırım nasıl gece uykusunu düzelttiğimizi..
yeter ki yavrun biraz daha emsin sende rahatla ,güzel bir uyku çek..
kızım 13 aylık memeye çok düşkün yemekleri zorla yediriyorum canı sıkıldıkca meme emmek istiyor 24 saatte 12 defa rahat emer gecede çok uyanır memeyle geri uyur kesmek istiyorum bana yardım edecek deneyimli annelerden yardım bekliyorum
mrb arkadaşım.benim oğlumda seninki gibiydi.hatta 15 ay hiç su içmedi o kadar çok emiyordu yani.
geceleri de çok kalkıyordu.ama sütten kesmek istemiyordum bir yandan da benim için çok zor oluyordu.
gece uyanmaması için bir çözüm buldum.işe yaradı. 2 kere falan kalkmaya başladı.
tam 27 ay emzirdim.
2 yaşına kadar emzirmek ergenlik dönemine kadar hastalıklardan koruyormuş.
bence kesme..bir daha ömrü boyunca böyle bir nimeti içemiyecek zaten.
eğer istersen ben sana özelden anlatırım nasıl gece uykusunu düzelttiğimizi..
yeter ki yavrun biraz daha emsin sende rahatla ,güzel bir uyku çek..
sağolun ama zaten gece uykusu düzensiz ilk uykuya sallayarak yatırıyorum 10-15dk.sonra uyanıyor sabaha kadar memede uyursa uyuyor yoksa uyyumuyor benim için çok zor fazla emzirmekten sırtımda kas sinir sıkışması oluşmuş düşünün halimiş oyüzdende kesmek istiyorum
kızım 15 aylık var. pisikolojik durumdan nerolojiye gittim ben doktor bana bir ilaç başladi emziriyorum dedim. birakmak zorundasın dedi.emzirmeyi bırakmak istemediğimi soyledim doktora zaten doğrudüzgun yemek yemiyo bırakırsam suçluluk duyarım dedim. böyle emzirmeye devam edersem bana bağımlı bebek olurmuş öz güveni gelşmezmiş birakmadım emziriyorum hala bırakamadım ilaca başlamam lazım seçim yapamıyorum napim kızlar....