memeden kesme ve göğüslerde şişlik

nilep24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
75
1
86
44
Kilis
arkadaşlar 22 aylık kızımı memeden keseli 5 gün olmasına rağmen göğüslerim hala şiş ve sertlik var çok canım yanıyor.sürekli sıcak duş yapmaya çalışıyorum.başka ne yapabilirim rahatlamak için bir fikri olan varmı

sıcak duş sütünü getirir.
sıkı çamaşır giyip adaçayı içebilirsin.sıvı alımını düşürebilirsin.
ya da doktora gidip yardım alabilirsin

sıcak duş sütünü getirir.
sıkı çamaşır giyip adaçayı içebilirsin.sıvı alımını düşürebilirsin.
ya da doktora gidip yardım alabilirsin

sıkı çamaşır giymek sütü keser mi?????ben hep taş gibi sütyenler takıyorum göğüslerm sarkmasın diye,arada bir sütütm azalıp artıyor,sütyenle bi ilgisi var mı gerçekten

merhaba geçmiş olsun benimde göğüslerim yara olduğunda emzirmeye ara vermiştim ve bir göğsümde süt birikmişti sertlik ondan oluyor.süt gelmeye devamediyor.göğsün fazla şişmeden sağman gerekiyor ki süt birikmesin bende ateşte yapmıştı.sağdıktan sonra sertlik azalıyo ağrı geçiyor.tabi bir dr.a danışıp daha netfikir alabilirsin.

Son düzenleme:
ben 17 aylıkken kesmiştim kızımı mecburen ve tam anlamıyla taş gibi olmştu.hatta misafirlerle fln sarılmıyodum oderece yani...dr a gittimde dedi yaa çok sıkı br sütyen tak veya büyük bir bezle sıkı sıkı sar geri kaçsın sütün diye.ben sağmadım.sağmayı bazıları önermiyo bazıları öneriyo.ama 2 haftaya yakın sürmüştü acımmm

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.sütümü sağdım zaten emzirmeyi keseli 1 haftayı geçmişti hiç bir sorunum kalmadı tekrar sütümde gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…