Memeden kesme hakkında

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.417
1.127
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Kızım 16 aylık . Memeye güvenip bişey yemiyor çoğu zaman. Ek gıda da pek başarılı sayılmayiz. Kilosu da düşük . Nasıl bir yol izlemeliyim ikimiz de yıpranmadan

Kızım 16 aylık . Memeye güvenip bişey yemiyor çoğu zaman. Ek gıda da pek başarılı sayılmayiz. Kilosu da düşük . Nasıl bir yol izlemeliyim ikimiz de yıpranmadan
Ben de oğlum memeye güvenip yemiyor sanıyordum. Kestikten sonra da değişen bir şey olmadı. Çok iştahlı bir çocuk değil maalesef. Siz de çok ümitlenmeyin.

Diş de var ama onun dışında da hep böyle. İştahsızlık reflü huzursuzluk vs hep var . Bugün henüz vermedim memeyi
Bizde reflü falan yoktu ama kızım hep aynı şeyleri yemek istiyordu. 3 yaşında ve yeni kestim pek de bir şey değişmedi hala aynı şeyleri yemek istiyor. Çok iştahlı değildi hala aynı. Yani memeyi kesmek de pek çare olmayabilir

Ben de oğlum memeye güvenip yemiyor sanıyordum. Kestikten sonra da değişen bir şey olmadı. Çok iştahlı bir çocuk değil maalesef. Siz de çok ümitlenmeyin.
+1
Herkes memeyi kes düzelir dedi hiç bir şey değişmedi. Ben kimseyi dinlemedim 3 yaşında yeni kestim bana çok bağlı memeyi kesince iştahı açılır seni bırakır dediler hiç de dedikleri gibi olmadı

Dkkatini dağıtıp ana öğünlerde bir şekilde yemek yedirmeye çalışın yoksa kısır döngü. Artık süt de doyurmuyor katı gıda almadıkça mızmız dolaşıyorlar. Mesela ben dışarı çıkartıp termosuna yemeğini koyup parkta ya da bir cafede yediriyorum bazen. Etrafı izlerken çok hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…