memede uyuşma:((((

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Ya arkadaşlar ben tam bir yıl önce sol memede ağrı şikayetiyle ameliyat oldum. Doktor çıkan kitlenin (3 parça alındı) genelinin iyi huylu küçük bir kısmının orta huylu olduğunu söyledi. ameliyat sonrası ağrılarım geçti. Fakat bir kaç haftadır ameliyat olduğum kısımda toptan bir uyuşma var...ağrım kesinlikle yok...yalnız karıncalanıyor işte...özellikle meme kanseri yaşayan arkadaşlar varsa bi yardımcı olsalar.. doktorun bir tanesi de gebelikte kansere çevirme riskin var dedi...korkuyorum bu yüzden

internette bakınca hep hamilelik belirtilerinde var ölecem derken hamile olmayayım

Her şein Hayırlısı Umarım her şey olumlu yönde istediğniz yönde olur.Ama uyuşma kısmına gelince hiç bir fikrım yok.

karıncalanma demişsiniz enfeksiyonbenziyor yani olabilir en azından doktora giderseniz bir antibiyotikle rahatlarsınız..

karıncalanma demişsiniz enfeksiyonbenziyor yani olabilir en azından doktora giderseniz bir antibiyotikle rahatlarsınız..

enfeksiyonu nasıl anlayabilirler dıştan doğru ben zor tutuyorum antibiyotiği midemde yarım saate istifra ediyorum :18:

cnm telaş yapma belirtilerinden anlıyor zaten doktor daha önce gittiğin doktora git doktorunu değiştirme antibiyotiğe karşı hassasiyetin varsa onuda syle en azından ona göre iğne falan verir herhalde:)birde eline gelen küçük sertlikler falan varmı??

Hala sertlikler var onlara fibroadenom diyolar gönderiyolar benibu arada ben bu aralar süt-yoğurttan tiksindim yemeği kestim bi farkettim ki göğsümdeki ağrılar da yok:s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…