- 29 Kasım 2020
- 3
- 6
- 30
-
- Konu Sahibi ozlem suna
Allah seni çocuklarına bağışlamışMerhabalar gene ben okuyan olursa diye yazmak istedim mucize midir ya da ne bilmiyorum bugün regl oldum bu arada ben regl öncesi 1 hafta öncesi sertlik fark ettim devlet sadece eliyle muayene de kitle dedi özele gittim kitle dedi fakat reglimn 2. Günündeyim bugün hem onoklji hem de daha detaylı meme radyoloji doktoruna gittim.. tekrar bakıldı usg ile hiç bişey yokmuş yap nekrozu mu ne öyle bi şey dedi göğsümdeki sıradan yağı sertleşince kitle sanmışlar doopler diye bi cihaz dağa varmış ikna olmayınca onla da baktılar milimlik şeyleri dahi görüyoruz yok memen de bişey dedi yani aklınızda bulunsun adettinize 10 günmkala falan meme muayenesine gitmeyin sakın doktor da aynısınındedi bugün ya adet başladıktan bi kaç gün sonra ya da bittiysen sonra ki hafta en uygun günler bu günmüş çok şükür rahatladım elimi de gelmiyor zaten regl öncesi olan bi şeymiş darısı tüm şifa bekleyenlere ..
Evet benımde adete 10 gun kala kocaman ama bır sertlık olustuMerhabalar gene ben okuyan olursa diye yazmak istedim mucize midir ya da ne bilmiyorum bugün regl oldum bu arada ben regl öncesi 1 hafta öncesi sertlik fark ettim devlet sadece eliyle muayene de kitle dedi özele gittim kitle dedi fakat reglimn 2. Günündeyim bugün hem onoklji hem de daha detaylı meme radyoloji doktoruna gittim.. tekrar bakıldı usg ile hiç bişey yokmuş yap nekrozu mu ne öyle bi şey dedi göğsümdeki sıradan yağı sertleşince kitle sanmışlar doopler diye bi cihaz dağa varmış ikna olmayınca onla da baktılar milimlik şeyleri dahi görüyoruz yok memen de bişey dedi yani aklınızda bulunsun adettinize 10 günmkala falan meme muayenesine gitmeyin sakın doktor da aynısınındedi bugün ya adet başladıktan bi kaç gün sonra ya da bittiysen sonra ki hafta en uygun günler bu günmüş çok şükür rahatladım elimi de gelmiyor zaten regl öncesi olan bi şeymiş darısı tüm şifa bekleyenlere ..
Ya ne kadar sevindim rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasınMerhabalar gene ben okuyan olursa diye yazmak istedim mucize midir ya da ne bilmiyorum bugün regl oldum bu arada ben regl öncesi 1 hafta öncesi sertlik fark ettim devlet sadece eliyle muayene de kitle dedi özele gittim kitle dedi fakat reglimn 2. Günündeyim bugün hem onoklji hem de daha detaylı meme radyoloji doktoruna gittim.. tekrar bakıldı usg ile hiç bişey yokmuş yap nekrozu mu ne öyle bi şey dedi göğsümdeki sıradan yağı sertleşince kitle sanmışlar doopler diye bi cihaz dağa varmış ikna olmayınca onla da baktılar milimlik şeyleri dahi görüyoruz yok memen de bişey dedi yani aklınızda bulunsun adettinize 10 günmkala falan meme muayenesine gitmeyin sakın doktor da aynısınındedi bugün ya adet başladıktan bi kaç gün sonra ya da bittiysen sonra ki hafta en uygun günler bu günmüş çok şükür rahatladım elimi de gelmiyor zaten regl öncesi olan bi şeymiş darısı tüm şifa bekleyenlere ..
Ben de tam böyle bir konu arıyordumMerhabalar gene ben okuyan olursa diye yazmak istedim mucize midir ya da ne bilmiyorum bugün regl oldum bu arada ben regl öncesi 1 hafta öncesi sertlik fark ettim devlet sadece eliyle muayene de kitle dedi özele gittim kitle dedi fakat reglimn 2. Günündeyim bugün hem onoklji hem de daha detaylı meme radyoloji doktoruna gittim.. tekrar bakıldı usg ile hiç bişey yokmuş yap nekrozu mu ne öyle bi şey dedi göğsümdeki sıradan yağı sertleşince kitle sanmışlar doopler diye bi cihaz dağa varmış ikna olmayınca onla da baktılar milimlik şeyleri dahi görüyoruz yok memen de bişey dedi yani aklınızda bulunsun adettinize 10 günmkala falan meme muayenesine gitmeyin sakın doktor da aynısınındedi bugün ya adet başladıktan bi kaç gün sonra ya da bittiysen sonra ki hafta en uygun günler bu günmüş çok şükür rahatladım elimi de gelmiyor zaten regl öncesi olan bi şeymiş darısı tüm şifa bekleyenlere ..