Çocuk Hastalıkları Memede Sertlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nisan1980

🤰➡️🤱🧿💞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
224
161
103
Merhaba arkadaşlar. 10,5 aylık bir kızım var. Sol memesinde sertlik var. Anne sütü ve ek gıda ile besleniyor. Dışarıdan bir şey fark edilmiyor. Herhangi bir kızarıklık ve ya şişlik yok. Var mı benzer durumda olanlar?

kimse cevap yazmamış, benim kızım da 9 buçuk aylık. ben internette okuyup sakinleşip doktora gitmeyi geciktirdim. 1 ay önce gittik doktora, kan ve ultrason bakıldı. dışarıdan östrojen alımı fazla. bebeğiniz paketli gıdalardan, tavuktan, hormonlu yumurtalardan, mevsim dışı meyve sebzelerden oluyor, hem kendi diyetinizden hem bebeginkinden mümkün olduğunca bunları çıkarın. ben dikkat ediyordum bir ara, neredeyse yok olmuştu ama bayram şekerleri, tavuklu pilav derken yeniden büyümüş.

gene de doktora da götürün tabi müsait zamanda. bir de koltuk altı ve genital bölgede killanma var mı takip edin. inşaallah geçer hemen.

Geçmiş olsun. Dediklerinize dikkat ediyorum. Henüz geçmedi. Doktor akıntı ve kızarıklık olursa detaylı bakalım dedi. Insalllah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…