Memede kızarıklık

Sekerelifefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
206
65
38
Kızlar meme implantı taktıralı 1,5 ay oldu ; doktorumun izniyle denize girdim yalnız 2 gündür meme başının hemen altında kızarıklık var , bulunduğum yerde hemen plastik cerraha geldim , enfeksiyon dedi antibiyotikli krem ve hap verdi ama içim rahat değil , meme ultrasonuna gerek yok dedi . Başına böyle birşey gelen var mı ? Memede kızarıklık deyince ınternettw çok kötü şeyler yazıyor, inanın korkuyorum başına böyle birşey gelen var mı ? Kızlar resmî ekliyorum

bence endise etmeyin. bazen bende de cok ufak kizariklik olur ve gecer. bana doktorum 15 gun gecmezse o zaman baktir demisti. sicaklik hissi ve sislik var mi?

bence endise etmeyin. bazen bende de cok ufak kizariklik olur ve gecer. bana doktorum 15 gun gecmezse o zaman baktir demisti. sicaklik hissi ve sislik var mi?
Teşekkür ederim , bir nebze olsun içim rahatladı

Geçmiş olsun. Ben de ilk 1.5 ay olduğunda denize girmiştim. Ben de böyle bir sorun olmadı denizden kaynaklı. Ameliyat olalı bir yıl oldu hala hafif kızarıklık ve duşta liflendiğimde acı hissi var tek meme ucumda. Doktorum normal olduğunu, silikonun içerden baskı yaptığını o yüzden o acının olduğunu söyledi. Belki geçer belki de ömür boyu sürer dedi.

Antibiyotikli krem ve hap işe yaradı kırmızılık geçti ama ultrason çektireceğim

şuan nasılsınız herşey geride kaldı umarım! Hatırlıyormusunuz bilmşyorum ama enfeksiyon sırasında hangi kremi ve hapı kullandınız acaba eğer hatırlıyorsanız yazabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…