• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede kist

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.446
374
73
25
Hanımlar göğsünde kist olan var mı sonuçlarımı 2 doktora gösterdim fibrokist meme yapın var 6 ayda bir takip dedi sonra usg sonucunda yazanları İnternete yazdım kansere çevirir yazıyor ünv hastanesinde prof a gittim o da fibrokist meme yapın var takılma kagıtta yazana diyip 1 yılda bir muayene nı yaptır yeterli dedi ama kime inancağımı şaşırdım İnternette arastırdıkça hastalık hastası oldum 😔

internette yazandan ziyade doktora güvenmek gerekiyor. internette daha geniş çaplı bilgiler yazıyor. belki sizdeki kistin türü internette yazanla aynı değil. tabi doktorlara da körü körüne güvenmemek lazım içiniz rahat değilse başka doktora daha görünün

internette yazandan ziyade doktora güvenmek gerekiyor. internette daha geniş çaplı bilgiler yazıyor. belki sizdeki kistin türü internette yazanla aynı değil. tabi doktorlara da körü körüne güvenmemek lazım içiniz rahat değilse başka doktora daha görünün
Çok haklsınız ilk gittiğim doktor da önemli bişey olmadıgını söyledi malum İnternet herşeyi yazıyor arastırma hastanesine de gidip göstereyim sonucu orda en ufacık bişey de bırakmıyorlar insanı arastırıyorlar diye çok şükür orda ki prof de aynı şeyleri söyledi 1 yılda bir muayene yaptırsan yeter dedi

Back