memede kist ameliyat olan var mı?

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.395
373

kızlar göğsümde kist var, istanbul da önerebileceğiniz aldırabileceğim bir dr var mı

kızlar kist ile kitle farklı şeylermiş pardon... düzeltiyorum

bende 1 kist
2 de kitle var

ne olur birşeyler yazın... ne zamandır vardı ama hiç ağrı bile yapmıyordu. 2 senedir...
fakat son zamanlarda beyaz akıntı yapıyor... kitle olan göğsümde

yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,
Çapa'da Hasan Karanlık isimli bir doktor var. Internetten araştırıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Umarım işinize yarar, çok geçmiş olsun.

Merhaba,
Suanda durumun nedir canım?bende dün gece göğsünde bir sertlik hissettim soluğu doktorda aldım sabah.muayene etti
Hareket ediyor muhtemelen iyi huyludur dedi ultrason çekildi kitle ve kistler mevcut doktor
6 ay sonra kontrol dedi yüzde 2 risk var iyi huylu dedi
Ağrı sizi yok geceden beri çok moralim bozuk.

Bildiğim kadarıyla kistler belli bir çapı geçmeden almazlar vede kötü huylu değilse kitle için başka tetkikler yapılıyor evet kontrolde olmal lazım ha birde ultrsaona girince daha çok ağrı yapıyor.Belli bir yaştan sonra hormonlar hızla değiştiği için daha çok ağrı yapar demişti dr.

hala aynıyım cnm... ama akıntım ve ağrılarım kayboldu ama hala o şey elime geliyor ya
işte orada bitiyorum ne kendime güvenim kalıyor ne de görücü gelen kişiyle evlenmek için görüşmek istiyorum...
o bendeyken hiç birşey yapmak istemiyorum...
herşey heryerde aklıma gelbiliyor ve o aklımdayken...
off yine sinirlerim bozuldu...
şimdilerde bastırınca cnm acıyor o noktada... bunları göğsümdeki fibreadenom için diyorum...

he birde şu var...
DR. Sadi Konuk hastanesine gittim... ultrasondaki bayan yağ bezesi bu dr. yanlış yorumlamış bence demezmi
kalakaldım....
sadece son 2 ultrasonumu götürdüm, ve aynı kişiye aitti...
ya onun öncesinde 4 farklı usg dr.u usg çekti... bir tanesi demedi yağ bezesi diye...
dr. yağ bezesi yazısını görünce yağ bezesiymiş sadece dedi... 2 dr.ada birşey demedim çünkü diğer çekilen usg lerim yanımda olmadığından

he birde sıra aldığım araştırarak gittiğim dr. değil başka bir dr.vardı...
çocuk eğer ısrarla aldırmak istiyorum derseniz... devlet ısrarcıysa hasta al diyor alırım, ama bence bekle dedi
bende karşımdaki dr. başka olduğu için hiçç üstelemedim...

kızlar arkadaşımında ameliyat olduğu dr. var üniversite okuduğum şehirde
oraya gdip mi ameliyat olsam acaba...

yaa off bir arkadaş orada yaşayan bir arkadaşım hastaneye gidip sormuş dr.un tayini çıkmış kuzum hiç araştırma doğuya gitmiş dedi bende sadece gidip diplomamı aldım geldim...ama şimdi sağlık bakanlığı sitesinde dr.un oraya atandığını gördüm ve mhrs den de arattım dr. orada çıktı
çokkk üzüldüm resmen elimdeki büyük bir fırsatı kaçırdım.... Ama diyorum ki gidip gelme yapayım 2 günlüğünede olsa.. sonra ameliyat tarihi alıyım...

ayyy şimdiii kafam allak bullak oldu yaaa
ama bu küçük şeye takılıyorum ya resmen

Merhaba canım ,öncelikle çok geçmiş olsun 5 sene önce bnde de 2 tane birden vardı fibroadenom çıktılar ve 2 cm e yakınlaştığında aldılar benimkinleri ve bu 5 sene aradan sonra tekrar oldu aynı göğsümde yine 2 tane arkadaşların da dediği gibi 6 ayda bir ultrasona giriyorum 2 cm e yaklaşmasını bekliyorlar. senin için tavsiyem öncelikle bir ultrasın çektirmen çektirdiysen de biyopsi yapmaları en mantıklısı ki bu şekilde kist ve kitlelerin iyi ya da kötü huylu mu olduklarını öğrenirsin . tekrar çok geçmiş olsun

bende 2005 yılında aldırdım fibroadenom2.5 cm civarında bi zararı yok dedi doktorum lokal anestezi ile yaptırdım çok rahattı korkulcak bişe değil sağ göğsümdede vardı ama o önemli değil çok fazla anestezi vermek istemiyorum dedi ben ısrarla ikisini birden al deyince çok rahatsız etmiyorsa aldırmanıza bile gerek yokmuş ama tabi çok iyi bi doktor alınıp alınmayacagına karar verebilir yani tehlikeli bi kistmi yoksa zararsız bi kistmi elleriyle anlıyolar zaten geçmiş olsun

merhaba canım,
Geçmiş olsun öncelikle, çok panik yapmışsın, psikolojini bile bozmaya değmez, benimde 3 yıl önce vardı, 15 dk'lık bir operasyonla alındı kitle. çok şükür bir daha çıkmadı, hiç panik yapma hiçbir şey hissetmeden, operasyon sonrası bile ağrı olmuyor ayrıca izde kalmadı bende, estetik bir dikiş yapıyorlar belli olmuyor, rahat ol.

yorumlar için tşk ederim geçen hafta ontrol için gittim dr aldırmana hiç gerek yok 6 aydan 1yıla çıkartabilirsin kontrollerini dedi. usg istedi sonrada büyümüş!!! birdahakine alalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…