• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede Kan

Isimsiz2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
78
15
38
29
36 haftamda erken doğum yaptım bebgım kuvezde ve ben süt sagarken sütümde kan vardı catlagım yok dedım hemsireler bazı annelerde olabılecgını sut kanallarında catlak olabışecegını soyledı ve 2 3 güne düzelecegını soyledı 5. Günüm evet arada düzgün süt gelıyo arada kanlı bu durumu yaşayan var mı

36 haftamda erken doğum yaptım bebgım kuvezde ve ben süt sagarken sütümde kan vardı catlagım yok dedım hemsireler bazı annelerde olabılecgını sut kanallarında catlak olabışecegını soyledı ve 2 3 güne düzelecegını soyledı 5. Günüm evet arada düzgün süt gelıyo arada kanlı bu durumu yaşayan var mı
Benim kanlı geldi 1-2 gün ama o zaman ufak yaralarım olmuştu. Göğüs kalkanı kullanmaya başladım geçti. Ne ile kapatıyorsunuz? Göğüs pedi kullanıyorsanız bi göğüs kalkanı alıp deneyin.

Benim de geçen gün kanlı geldi sütüm süt geliyo mu diye elimle kontrol ederken çatlak oldu diye düşünüp gümüş kapak taktım hemen krem kullanımına dikkat ettim geçti çok dert etmeyin bence ama dikkat edin tabi ki göğüs ucu bakımına

Benim de olmuştu o gögsü vermedim 2 gün falan sağıp verdim göğüs ucu kremi sürdüm iyileşti sonra vermeye devam ettim gögüs kalkanı çok iyi hem içinde süt birikiyor hem de yarayken sütyene değmiyor acımıyor o yüzden

Benim kanlı geldi 1-2 gün ama o zaman ufak yaralarım olmuştu. Göğüs kalkanı kullanmaya başladım geçti. Ne ile kapatıyorsunuz? Göğüs pedi kullanıyorsanız biuum göğüs kalkanı alıp deneyin.
Benim kanlı geldi 1-2 gün ama o zaman ufak yaralarım olmuştu. Göğüs kalkanı kullanmaya başladım geçti. Ne ile kapatıyorsunuz? Göğüs pedi kullanıyorsanız bi göğüs kalkanı alıp deneyin.
Benım göğüs ucumda yara yok ama sükür artık gelmıyo

Back