Premature Bebekler memede ignelenme

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yoli

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
1
0
6
Diğer
Merhaba arkadaslar! Bebegim 26haftalikken dogum yaptim ve kaybettim.bebegime cok uzuldum agladim simdi ise sorun gogusum. Dogal olarak sut geldi ve 2aydir sagyorum gunde 1defa. Suan sol gogsumde arada bir ignelenme var herhangi bir sislik kizarma yok, sadece bir damari ozellikle cekiyor bide kucuk bir sertlik var. Endiselenmeme gerek var mi? Fikri olan?

Merhaba arkadaslar! Bebegim 26haftalikken dogum yaptim ve kaybettim.bebegime cok uzuldum agladim simdi ise sorun gogusum. Dogal olarak sut geldi ve 2aydir sagyorum gunde 1defa. Suan sol gogsumde arada bir ignelenme var herhangi bir sislik kizarma yok, sadece bir damari ozellikle cekiyor bide kucuk bir sertlik var. Endiselenmeme gerek var mi? Fikri olan?

canım öncelikle başın sağolsun, cennette minik bebeğin sana şefaatçi olacak inşallah,bence ne olur ne olmaz burdaki yazılan yorumlara bakma,herkes kendine göre bişeyler yazacak, sen en kısa sürede bir doktora görün, geçmiş olsun

Back