Memede fibrokistik patern--

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Mrblar kızlarrr bir konuda yardımınıza ihtiyacım var:44:

PKO luyum ve yaklaşık 9 senedir Diane35 kullanıyorum. Doktorum meme ve tiroid ultrasonu
çektirmemi önerdi tedbir amaçlı. Tiroid sonucum temiz çıktı fakat meme sonucumda söyle
yazıyor:

SONUÇ: Her iki memede fibrokistik patern

Ultrasonu çeken doktora önemli bişey olup olmadığını sorduğumda gülerek merak etme bişey yok
dedi ama internetten araştırınca türlü türlü şeyler çıkıyor:26::26: Fibrokistik patern nedir bilgisi
olan var mı acaba? (Sonucu asıl doktora pazartesi günü gösterebileceğim.)

Son düzenleme:
Merak edilecek telaşa kapılacak bir şey değil
Bende de 3 sene önce ortaya çıktı
Genellikle ağrı ile ortaya çıkıyor
Bunlar meme kanserine neden olmazlar
Zamanla büyürlerse içi boşaltılıyor
Ama tabi ağrı yoksa durum değişir
Ağrı varsa korkma

Son düzenleme:
benmde meme de fibrokist vardı daha önce lenf kanseri idim atlattım.o yüzden şüpheli dendi ve gittiğim tüm cerrah bölüm doktorlrı alınmasını önerdi.korktum açıkçası ama sonunda aldırdım iki memede de estetik dikiş ile..ama pişmanım görünş olrk çizikte olsa sevmiyrm..sonuçta kistler kaybolur büyür küçülr zararsızdr kontrollerini yaptırırsn 6 ayda 1 .ama doktor ne derse desin aldırma..onlara göre kesip biçmek kolay bizi düşünen yok..

Ağrım yok canım, hiç bir şikayetim yoktu doktorum söylediği için ultrason çektirdim
Umarım dediğin gibi zararsızdır Cevap verdiğin için teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir, hiç bir sıkıntın yoktur
Pazartesi günü 2 ayrı hastanenin meme cerrahına göstereceğim
ultrason sonucumu, alacağım cevaptan emin olmak için inşallah
dediğin gibi ameliyata falan gerek olmaz, önemsiz bişeydir

tşklr cnm yok çok şükür iyiyim..10 sene oldu tabi..meme ise 2 -3 sene olck cnm..inş önemli ibşiy yoktur ki fibrokistlr genelde zararsızdır cnm..geçmiş olsun sana da..hiç sıkıntı yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…