Memede amelyat sonrasi odem nasil gecer

Gulsen 26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
148
13
Arkadaslar yokmu hic meme protezi cikaran ben 5ay once yapdirdim.Asiri agridan dolayi dayanamafim onu bir allah bilir neler cekdim ve ilk gunden cikarin istemiyorum dedim ve 3hafta bekle sonra dediler ve bekledim cikardilar.dikisim hepsi cok sukur iyiydi.ama ilk amelyatda bana antibiyotik falan yazmisdi.3hafta sonra 2ci amelyatdq yazmadi ilac bana ve her sey normal oldugu icin bi kez kontrole gitdim ve yaglarla masaj yapicam buyutucem dedim.ve ot falan yag surdum ama dikis tarafa dokunamiyodum zaten masaj bi kac saniye oluyodu.derim zaten sert ve gogusm 75zar zor oluyodu masaj yapinca bi tam75oldu.bi kac kere sudyen giydim dikisi bastirdigi icin sporcu sudyeni hala giyiyorum o rahat cunki artik kucuk gogusden kompleksom.yok.Artik 4ay oldu ve 15gun once dikis alt kisimda ve ust tarafi yani meme yumusak doku bi sertlik hiss etdim ama bu sertlik gogus ucumu bile var.Ve cok strese girdim doktorum cok kotu bi insan ve o uzak baskasina yonlendordi asistan oda ilk bakinca bi sert demedim ki,bakayim ne diyicek.oda ayni yere bile bastirarak baya bakdi dikis haric bi seyin yok dedi.peki doktor niye sert diyince 2amelyat gecirmissin ve odemin var.Kizlar ben yabanciyim.yinede endiseliyim baska genel cerraha bile gidicem insallah bi seyim olmaz.peki.ben yabanci oldugum icin odem ne nasil oluyo belirtisi ne hatirlatayim ki gogus nirmal gozukuyo hatda masajdanmi ne kucuklugu normal.ustelik gelen hafta regl donemim.odem asagidan simdi meme sud bezimde sert gibi.odem belirtisi ne ve meme kuculten sizde boyle bi sertlik oldumu.yani 4cu ayda fark etdim.cunki dikise dokunamiyodum.rica ederim bilgisi olan yazsin cok korkuyorum kotu sert yorumlar yapmayin cunki stresdeyim.