P Papsi Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2012 27 0 16 İstanbul 8 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Papsi #1 2 ameliyatı aynı anda olak çokmu zor oluyor hasta için aynï anda ameliyat olanlar cevap verebilir mi? Lutfen
2 ameliyatı aynı anda olak çokmu zor oluyor hasta için aynï anda ameliyat olanlar cevap verebilir mi? Lutfen
FAZLANAZLI hak yerini buldu! Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 6.546 8.793 498 10 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Papsi #2 bende istiyordum ama dr bunun benim için çok ağır olacağını söyledi var mı yaptıran arkadaşlar
P Papsi Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2012 27 0 16 İstanbul 11 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Papsi #3 FAZLANAZLI .!.: bende istiyordum ama dr bunun benim için çok ağır olacağını söyledi var mı yaptıran arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Hangi doktorla gorustunuz acaba
FAZLANAZLI .!.: bende istiyordum ama dr bunun benim için çok ağır olacağını söyledi var mı yaptıran arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Hangi doktorla gorustunuz acaba
FAZLANAZLI hak yerini buldu! Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 6.546 8.793 498 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Papsi #4 Papsi .!.: Hangi doktorla gorustunuz acaba Genişletmek için tıkla... denizli de devlet hastanesinde 1 dr ile görüştüm o ağır gelebieceğini söyledi ama başka bi dr olur tabi neden olmasın dedi.. daha başka dr ile de görüşeceğim karar vermedim henüz
Papsi .!.: Hangi doktorla gorustunuz acaba Genişletmek için tıkla... denizli de devlet hastanesinde 1 dr ile görüştüm o ağır gelebieceğini söyledi ama başka bi dr olur tabi neden olmasın dedi.. daha başka dr ile de görüşeceğim karar vermedim henüz
A Adorabella Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 56 0 86 İstanbul 12 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Papsi #5 ben de burun ve göğüs büyütme kombine ameliyat olmak istiyorum fakat istanbulda doktor bulamıyorum kimi önerirsiniz yardımmm
ben de burun ve göğüs büyütme kombine ameliyat olmak istiyorum fakat istanbulda doktor bulamıyorum kimi önerirsiniz yardımmm