Bebek Beslenmesi Meme ve Biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmacan86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
73
11
98
arkadaşlar çalışmaya başlayacağım.dolayısıyla sütümü bırakacağım.bebeğim 4. ayını bitirmiş olacak başlayınca.sütü biberonla içirtecektim ama biberona alışıp memeyi bırakmasından korkuyorum. bebeğine hem biberon hem meme verip, memeyi de bıraktırmamayı başaran var mı?yani biberona alışıp beni bırakır mı?tecrübeleriniz nedir?

maaleswf benımkı bıraktı ıse baslamadan oncede bıberon emıyordu ama sık meme emdıgı ıcın unutmuyordu mmeyı ıse baslayınca memeyı unuttu emmedıgı ıcın benımde sut bıttı
ama benım gıbı olmayanda var yanı hıc cocugu emmeden sagarak sutu gelen ya da bebegı hem memeyı hem bıberonu emen ıns sızınde oyle olur emzırememk cok acı bır duygu

Ben kızımı hem emziriyodum hem de fazla gelen sütü sağıp biberonla içiriyodum. 1 yaşındayken bıraktı emmeyi.Şu an 13 aylık. :)) Yani hem meme hem biberon kullandı. Ama her bebek aynı değildir. :)

bende çalıştığım için oğluma sütü biberonla verdim hem biberonla içiyor hemde emiyo bir sıkıntı olmadı.bana biberon memesinin deliği büyük olmassa bırakmaz demişlerdi bende öyle yaptım çünkü biberondan çok gelirse ona alışıp annesini emmeyi bırakıyormuş

bende 6 aylıkken başladım işe.günde sadece 1 defa biberonla alıyor sütü.2 aydır o şekilde alıyor bir problem olmadı
ama ben biberonun başlığını 0 aylık almıştım.bi tane ince deliği var.
hatta son zamanlarda biberonu istemiyor,kaşıkla veriyoruz sonunu

bebeğim 3,5 aylıkken başladım işe öncesinde hem biberon hem emme ikisini bir arada götürüyorduk.şimdi 4,5 aylık oldu ve bebeğim bir kaç gün önce beni emmeyi bıraktı.sağıp biberonla veriyorum artık.bırakacağını biliyordum aslında ama bu kadar erken tahmin etmiyordum

keşke hiç olmazsa hafta bir biberonla sütümü verseymişim
kızım 7.5 aylık oluyor hiç biberon almıyor artık sütüm yetecek mi endişem çok
üstelik bütün verdiğim ek gıdaları da reddediyor
su bile içiremiyorum keşke biberon alsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…