• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ultrasyonundan korkuyorum

sonsuzgeceli

She saw suicide as the only way out
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
106
79
28
Üye olmadan önce buraya yazılan her şeyi okurdum şimdi ise önemli bir konuda size danışmak ihtiyacı hissettim.Benim göğsüm ergenliğe girdiğimden beri sert.Genel yapısı öyle yani, hani bir parça,kitle gibi değil.Ama bayadır kafama takıyorum bunu.Son zamanlarda sanki elime minik minik parçalar da gelmeye başladı ama bu göğsümün kendi yapısı mı yoksa bir çeşit kitle mi çözemedim.İki göğsümde de var bunlardan.Koltuk altına bakın diyorlar benim koltuk altımda bir şey ama bazen normal kemikleri bile beze sanıyorum.Neyse yarın aç karnına ultrasyona gireceğim.Ve çok korkuyorum.Korkudan bayılıcam şuraya.Yani alacağım sonuçtan korkuyorum.Bir de benim göğüs ucum pek dışarı çökük değil normal duruyor,ne içe dönük ne dışarı çıkık.Bu da bir sorun teşkil eder mi?Yarına kadar korkudan ölücem orda doktorun karşısında da ağlarım kesin.Sizce bir sorun var mıdır ya da sizce hiç gitmese miydim?

Son düzenleme:
Doktora gitmen iyi olmuş. Evhamını atacaksın. Anlattiklarin normal görünüyor. Papatya~ melisa iç rahatla biraz canım.

Back