Senfonim "İnna fetahna leke fethan mübina" Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 1.328 9.831 7 Nisan 2015 Konu Sahibi Senfonim #1 Merhaba ; Meme uçlarımda soyulma var...Normal mi?
Senfonim "İnna fetahna leke fethan mübina" Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 1.328 9.831 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Senfonim #2 Kimsenin böyle bir sorunu olmamış , yok galiba...
Anaymbenana Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 1.781 864 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Senfonim #3 Senfonim .!.: Kimsenin böyle bir sorunu olmamış , yok galiba... Genişletmek için tıkla... Konunuzun üzerinden yıllar geçmiş ama aynı dert bende de var dün fark ettim sizinki neden olmuştu yardımcı olabilir misiniz
Senfonim .!.: Kimsenin böyle bir sorunu olmamış , yok galiba... Genişletmek için tıkla... Konunuzun üzerinden yıllar geçmiş ama aynı dert bende de var dün fark ettim sizinki neden olmuştu yardımcı olabilir misiniz
K Kamrhan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2020 1.434 370 25 6 Ocak 2023 Konu Sahibi Senfonim #4 Ben yenigelin21 .!.: Konunuzun üzerinden yıllar geçmiş ama aynı dert bende de var dün fark ettim sizinki neden olmuştu yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Benim kendimi bildim bileli bu durum vardır ama bilmiyorum doktor normal dedi
Ben yenigelin21 .!.: Konunuzun üzerinden yıllar geçmiş ama aynı dert bende de var dün fark ettim sizinki neden olmuştu yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Benim kendimi bildim bileli bu durum vardır ama bilmiyorum doktor normal dedi
E eeedenz Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2023 23 7 31 8 Ocak 2023 Konu Sahibi Senfonim #5 Benimde var iki meme ucundada dustan sonra oluyor dha onceden varmiydi hic dikkat etmedm