- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi kozmopolit
Hiçhic mi yok yoksa ice dogru mu canim?
Canım benimde yoktu dümdüzdü. Bebeğimin rahat emmesini sıkıntı çekmesini istemediğim için eşime emdirdim.Bebeğim rahat rahat emebilicek aç kalmıycak kuzum.
Canım benimde yoktu dümdüzdü. Bebeğimin rahat emmesini sıkıntı çekmesini istemediğim için eşime emdirdim.Bebeğim rahat rahat emebilicek aç kalmıycak kuzum.
Canım hiç problem etme bunu kendine ucunun olmaması emzirmeyi engellemiyor ya da zorlaştırmıyor. Zaten benek sadece gögüs ucunu degil kahverengi kısmın tamamını alması gerekiyor sut gelmesi için yani kahverengi kısmı damağına kadar alması lazım bu konuda animasyon videoları var izle istersen daha iyi anlarsın.Kızlar merhaba, aramadığım bakmadım site kalmadı artık ümidimi iyice yitirdim benim meme ucum yok İnternette bir tane bile benim gibi bulamadım sanki bi bende varmış gibi bende varmış gibi herkes İçedönük olmasından falan yakınmış benim bildiğiniz göğüs ucum yok elimle çıkarmaya çalıştığım zaman çatlak çatlak birkaç et parçasından ibaret yeni Evliyim yarın öbür gün çocuk sahibi olduğumda ne yapacağım Çocuğumun nasıl emzireceğim bilmiyorum
Doktora git diyecek olanlar için daha önce özel hastanede göründüm bana "seninki de böyle yapacak birşey yok" dedi
Çıldırıcam ne olur yaşayan çözümünü bilen varsa yazsın
Canım hiç problem etme bunu kendine ucunun olmaması emzirmeyi engellemiyor ya da zorlaştırmıyor. Zaten benek sadece gögüs ucunu degil kahverengi kısmın tamamını alması gerekiyor sut gelmesi için yani kahverengi kısmı damağına kadar alması lazım bu konuda animasyon videoları var izle istersen daha iyi anlarsın.
Anlasım canım sadece ucundan bahsettiğini ama ucunun olmaması engellemiyor işte bebek sadece ucunu emmiyor çunku kahverengi kısmın tamamına yakın kısmını ağzına alması gerekiyor sadece ucunu ağzına aldığında sut gelmez zaten emzirme eğitiminde eğitimciler soyluyor bunu ucunun olmaması emzirmeye engel değil diye. Ki benimde ucu yoktu onceden sadece soğukta uyarıldığında çıkıyordu şuan hamileliğin sonlarına doğru biraz biraz çıkmaya başlamışMerhaba, bahsettiği şey o renkli bölgenin olmaması değil de ucunun olmaması. Biberonun uzun emilen kısmını düşünün, orasını bastırıp içine çökerttiğinizi düşünün. Bebeğin emebileceği kısım içerde çökmüş kalıyor bu durumda. Bende de aynı durum var, normalde içerde ama soğukta çıkıyor. Birkaç sene öncesine kadar herkesi öyle sanırdımmeğerse normal insanların hep meme ucu varmış. Anlatınca insanlar çoğunlukla garipsiyor ama hiç çıkmayan inatçı durumlarda cerrahi operasyon gerekebiliyor. Bunun için ben de doktora gitmiştim.
Bir de hiç çıkmıyosa orda nemden iltihaplanma olabiliyor ve bu süt kanallarının tıkanmasına sebep olabiliyor. Benim tipimdekilerin soğukta normalde döndüğü için banyoda temizleme şansımız var. Bazı vakalar çok inatçı olabiliyor.
Anlasım canım sadece ucundan bahsettiğini ama ucunun olmaması engellemiyor işte bebek sadece ucunu emmiyor çunku kahverengi kısmın tamamına yakın kısmını ağzına alması gerekiyor sadece ucunu ağzına aldığında sut gelmez zaten emzirme eğitiminde eğitimciler soyluyor bunu ucunun olmaması emzirmeye engel değil diye. Ki benimde ucu yoktu onceden sadece soğukta uyarıldığında çıkıyordu şuan hamileliğin sonlarına doğru biraz biraz çıkmaya başlamış