- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.375
-
- Konu Sahibi kozmopolit
Psikolojim o kadar bozuldu ki emziren kadınların Uç Çıkarma aparatlarından aldım ama dediğim gibi dışarı çıkan sadece çatlak et Uç falan değil
Kızlar merhaba, aramadığım bakmadım site kalmadı artık ümidimi iyice yitirdim benim meme ucum yok İnternette bir tane bile benim gibi bulamadım sanki bi bende varmış gibi bende varmış gibi herkes İçedönük olmasından falan yakınmış benim bildiğiniz göğüs ucum yok elimle çıkarmaya çalıştığım zaman çatlak çatlak birkaç et parçasından ibaret yeni Evliyim yarın öbür gün çocuk sahibi olduğumda ne yapacağım Çocuğumun nasıl emzireceğim bilmiyorum
Doktora git diyecek olanlar için daha önce özel hastanede göründüm bana "seninki de böyle yapacak birşey yok" dedi
Çıldırıcam ne olur yaşayan çözümünü bilen varsa yazsın
Kızlar merhaba, aramadığım bakmadım site kalmadı artık ümidimi iyice yitirdim benim meme ucum yok İnternette bir tane bile benim gibi bulamadım sanki bi bende varmış gibi bende varmış gibi herkes İçedönük olmasından falan yakınmış benim bildiğiniz göğüs ucum yok elimle çıkarmaya çalıştığım zaman çatlak çatlak birkaç et parçasından ibaret yeni Evliyim yarın öbür gün çocuk sahibi olduğumda ne yapacağım Çocuğumun nasıl emzireceğim bilmiyorum
Doktora git diyecek olanlar için daha önce özel hastanede göründüm bana "seninki de böyle yapacak birşey yok" dedi
canım nasıl bulamadın anlamıorum bu problemi yaşayan bi çok insan var benimde kuzenimin göğüs ucu yoktu ama çokda güzel emziriodu bebek ilk başlarda zorlandı ama sonra alıştı demişti çok sıkıntı olacağını sanmıorumKızlar merhaba, aramadığım bakmadım site kalmadı artık ümidimi iyice yitirdim benim meme ucum yok İnternette bir tane bile benim gibi bulamadım sanki bi bende varmış gibi bende varmış gibi herkes İçedönük olmasından falan yakınmış benim bildiğiniz göğüs ucum yok elimle çıkarmaya çalıştığım zaman çatlak çatlak birkaç et parçasından ibaret yeni Evliyim yarın öbür gün çocuk sahibi olduğumda ne yapacağım Çocuğumun nasıl emzireceğim bilmiyorum
Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum
Yok hayır hiçbir şekilde çıkmıyor, ufak çocuklarınki gibi de değil sanki biri gelmiş kesmiş o kısmı gibiCanim soguk suda yada dokununca vb.durumlarda o et kismi belli oluyor mu? Kucuk cocuklarinki gibi mi yani hic yok dedigin ?
İnşallah yabenim arkadaşımında yoktu meme ucu. hamilelik ve doğum sonrası kocaman olmuş. hatta meme ucu çıkarıcı falan almıştı gerek bile kalmamış kullanmasına. sende de öyle olur inşallah
Bana da onu tavsiye ettiler almayı düşünüyorum, çevrende kullanan var mı?benim de yok canım ve seninle aynı durumdayım evliyim ve çocuğum yok. Ben de çok araştırdım philips in avent niplet diye göğüs ucu çıkarıcı bi aleti var hatta hamile kalmadan kullanmalıymışsın ve kullananlarda çok memnunmuş. Fiyatı tuzlu biraz ama denemeye değer ben gelecek ay almayı düşünüyorum bi dene istersen
hayır canım çevremde hiç kullanan yok çünkü herkesin parmak kadar göğüs ucu varBana da onu tavsiye ettiler almayı düşünüyorum, çevrende kullanan var mı?
Yok hayır hiçbir şekilde çıkmıyor, ufak çocuklarınki gibi de değil sanki biri gelmiş kesmiş o kısmı gibi