Meme Ucu Problemi Delirmek Üzereyim :

Ucu cok onemli degil zaten bebis kahverengi kismi kavradigi icin yine normal emebilir merak etmeyin.

Meme ucunuzun olmamasi bebeginizi ac birakmaz ama hamileliginiz boyunca acaba uc cikacak mi diye dusunurseniz stresten sutunuz azalabilir. En iyisi kafaya takmayin.

Psikolojim o kadar bozuldu ki emziren kadınların Uç Çıkarma aparatlarından aldım ama dediğim gibi dışarı çıkan sadece çatlak et Uç falan değil

Bu kadar uzulmeyin evli misiniz cocuk dusunuyor musunuz? O zaman bebisiniz yardimci olur cikmasina. Evli degilseniz de evlenince problem yasamazsiniz hatta goguslerinizde de degisim evlenince olacaktir uc da cikar az da olsa.

Canim soguk suda yada dokununca vb.durumlarda o et kismi belli oluyor mu? Kucuk cocuklarinki gibi mi yani hic yok dedigin ?

Benim de Göğüs ucum çok küçüktür doktorum Bebeğin bu şekilde daha fazla emeceğini söyledi.
Eğer Göğüs ucun büyükse sadece oradan çekmeye çalışıyormuş, ama daha küçükse göğüsün büyük bir kısmını kavrayıp çektiği için daha çok süt geleceğini söylemişti. Dert etmeyin... Allah başka sorunlar vermesin.

Canım takma kafana.. arkadaşım 30 yaşında ve onun da yok.. hatta rengi bile çok açık neredeyse teninin renginde.. ama 2 çocuğu var aslanlar gibi de emzirdi.. Ucu o esnada emdikce kendiliğinden çıkıyor.. emzirmeyi bıraktı eski haline döndü yine..
Sen boşver o an gelince doğanın kanunu yerine gelir allahın izni ile..

Valla tek derdin bu olsun canim, pompa var. Yaparsı n emzirmeyi sutun oldukca. Her cocuk anne sütüyle beslenecek bir sey de yok
Bir estetik uzmaniyls gorussen mantikli olur ama

Bebeginiz olunca o meme uçlarınız mısır patlagı gibi olur :)) Hamilelikte vucud kendini ayarlıyor korkmayın bence.

canım nasıl bulamadın anlamıorum bu problemi yaşayan bi çok insan var benimde kuzenimin göğüs ucu yoktu ama çokda güzel emziriodu bebek ilk başlarda zorlandı ama sonra alıştı demişti çok sıkıntı olacağını sanmıorum

merhaba arkadaşım benimde vardı ama çok küçüktü. şu an hamilelikte 8. aydayım ve meme ucu inanılmaz gelişti. hormonlar bebeğin ihtiyacı olan bölgeleri geliştiriyor zaten. birde silikon aparatlar var meme ucu yara olan her bayan kullanıyor. birde süt sağma cihazları da çok rahat çıkarıyormuş. için rahat olsun

Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum

benim arkadaşımında yoktu meme ucu. hamilelik ve doğum sonrası kocaman olmuş. hatta meme ucu çıkarıcı falan almıştı gerek bile kalmamış kullanmasına. sende de öyle olur inşallah

bebişler emerken çıkarıyor göğüs ucunu siz merak etmeyin. doğru emzirmeyi öğrenin yeter. bir de silikon meme ucu aparatlar var. tam meme başına takıyorsunuz o uçtan süt geliyor, meme ucunuz var gibi işlev görüyor yani.
hiç sıkıntılanmayın. bizde de genetik çok var bu durum.

benim de yok canım ve seninle aynı durumdayım evliyim ve çocuğum yok. Ben de çok araştırdım philips in avent niplet diye göğüs ucu çıkarıcı bi aleti var hatta hamile kalmadan kullanmalıymışsın ve kullananlarda çok memnunmuş. Fiyatı tuzlu biraz ama denemeye değer ben gelecek ay almayı düşünüyorum bi dene istersen

Bana da onu tavsiye ettiler almayı düşünüyorum, çevrende kullanan var mı?

Bana da onu tavsiye ettiler almayı düşünüyorum, çevrende kullanan var mı?
hayır canım çevremde hiç kullanan yok çünkü herkesin parmak kadar göğüs ucu var netten çok araştırsdım ben herkes çok memnunmuş, internet ve eczanelerde ciddi fiyat farkı varmış netten araştır istersen daha uyguna bulabilirsin.

Benim de gogus ucum yoktu pek ben silikon gogus uclari var 3 ay falan ondan kullandim emzirirken simdi biraktik sukur ama hala fazla ucum yoktur niplet i bende duydum alirdim bilseydim bebek cikartiyor diyorlar ama benim pek cikmadi soylede bisey var bebek sadece meme ucundan emmiyor etrafindanda aliyor agzina gogus ucunuzu sikip sivrilterek bebegin agzina oyle tutturmayi deneyin niplette alin bence

Yok hayır hiçbir şekilde çıkmıyor, ufak çocuklarınki gibi de değil sanki biri gelmiş kesmiş o kısmı gibi

Düz o zaman sizinki bir alet vardi avent.... diye bisey ama sanmam simdi eger sizin sut kanallariniz kisaysa emzirirken sorun yasarsiniz ama eger meme ucunuz olmasa dahi sut kanallariniz normalse bebis cikartir onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…