-
- Konu Sahibi kozmopolit
yoktu canim puruzsuz du diyebilirimO kadar güzel su serptiniz ki içime teşekkür ederim
Ama olmayan bir şeyi çocuk nasıl çıkarır hiç mi yoktu sizin de
Teşekkür ederimyoktu canim puruzsuz du diyebilirim
hafif bir pembelik, minicik bir delik
sut sagarken birkac delik oldugunu farkedince sasirmistim bile
zaten gogus ucu cikaricilar emzirme oncesinde cooook ise yariyor. dedim ya hic kafana takma..
Benim gözümü biraz da görümcem korkuttu, ilk çocuğu şu anda 3. Sınıfa gidiyor ama yaşamak için yemek derler ya aynen öyle yoksa hiç yemek yemeyecek. Görümcemin de böyle problemi varmış 3 gün annesini emmiş çocukAynen benimde öyle ve iki çocuğumuda sadece 6ay sagarak süt verebildim maalesef...neler neler yapmadımki ama maalesef bir milimden öte çıkaramadım..
Onun için krem olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim
İnşallah yameme ucunu degil zaten memenin ondeki kucuk yuvarlak halkayi agzina vermelisin.zamanla hallolur zaten.ayrica sut sagim makinalarida biraz buyutuyor.benimde yoka yakindi.ilk cocuk emmedi.makinayla denedik birkac hafta.ikinci cocukta nohut buyuklugune ulasmisti
Meme ucu cikaricilar var gerci bebek emzirmeye baslamadan yani hamileligin son haftalarinda kullaniliyor ama cok moraliniz bozuluyorsa alin kullanin. Bir de ilerde illa cikacak merak etmeyin.Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum
Psikolojim o kadar bozuldu ki emziren kadınların Uç Çıkarma aparatlarından aldım ama dediğim gibi dışarı çıkan sadece çatlak et Uç falan değilMeme ucu cikaricilar var gerci bebek emzirmeye baslamadan yani hamileligin son haftalarinda kullaniliyor ama cok moraliniz bozuluyorsa alin kullanin. Bir de ilerde illa cikacak merak etmeyin.
Benim gözümü biraz da görümcem korkuttu, ilk çocuğu şu anda 3. Sınıfa gidiyor ama yaşamak için yemek derler ya aynen öyle yoksa hiç yemek yemeyecek. Görümcemin de böyle problemi varmış 3 gün annesini emmiş çocuk[/Q
Yok öyle düşünmeyin ben 6 ay azap çektim resmen ama sonrasında iki cocugumdada hiç zorluk çekmedim çok sisman değiller ama gayet iyi yerler...biri 5.5 yaşında biride 1.5 yaşında....
e mama yerBenim gözümü biraz da görümcem korkuttu, ilk çocuğu şu anda 3. Sınıfa gidiyor ama yaşamak için yemek derler ya aynen öyle yoksa hiç yemek yemeyecek. Görümcemin de böyle problemi varmış 3 gün annesini emmiş çocuk
:) Allah sağlıklı ömürler versin sarılık falan geçiriyormuş çoğu yeni Doğan bebek anne sütü almazsae mama yer
benim annemin ucu var da nolmuş sütü yokmuş
yedim mamayı turp gibiyim :)
Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum