Meme Ucu Problemi Delirmek Üzereyim :

kozmopolit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
414
128
Kızlar merhaba, aramadığım bakmadım site kalmadı artık ümidimi iyice yitirdim benim meme ucum yok İnternette bir tane bile benim gibi bulamadım sanki bi bende varmış gibi bende varmış gibi herkes İçedönük olmasından falan yakınmış benim bildiğiniz göğüs ucum yok elimle çıkarmaya çalıştığım zaman çatlak çatlak birkaç et parçasından ibaret yeni Evliyim yarın öbür gün çocuk sahibi olduğumda ne yapacağım Çocuğumun nasıl emzireceğim bilmiyorum

Doktora git diyecek olanlar için daha önce özel hastanede göründüm bana "seninki de böyle yapacak birşey yok" dedi

Çıldırıcam ne olur yaşayan çözümünü bilen varsa yazsın

türüne göre çeşitli aletler var meme ucu çıkarıyorlar ve emzirme ya da süt sağma gibi yöntemler kullanılıyor ama kiminde de hiç yok, bildiğim kadarıyla onlar emziremiyor, emzirebiliyorlarsa da ben yöntemini bilmiyorum, yardımcı olamayacağım.

şimdi ben de yazınızı okuyunca nette bi bakayım dedim ilk defa duydum ama bi sayfaya denk geldim belki işinize yarar. link vermek yasak nasıl vkopyalasam bilemedim

canim benim tek derdin bu olsun
hem en cevaplayayim, evet benim de ayni 37 yasindayim ve herzaman boyleydi.
hamileligin son aylarinda hafif degismeye basladi ve ben bebis emebilsin diye gogus ucu cikarici falan da almistim ama sadece ilk birkac gun kullandim. bebis emerek meme ucu cikariyor zaten. kizim 1,5 yasinda simdi.
yani sen merak etme. doga kendi.dengesini kuruyor ...

Fonksiyonel olur mu, süt vermenizi sağlar mı bilmiyorum ama plastik cerrahlar genital bölgeden alınan parçalarla göğüs ucu yapabiliyor.
Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değil
Evlenirken de çok çekiniyordum eşimden ama Sağolsun o hiçbir zaman bunu bir problem olarak görmedi napıcam bilmiyorum

O kadar güzel su serptiniz ki içime teşekkür ederim
Ama olmayan bir şeyi çocuk nasıl çıkarır hiç mi yoktu sizin de

Hamile kalinca meme ucu giderek buyuyor, emzirirken de cikiyor, zaten bebek meme ucunu degil o renkli kismin tamamini agzina alarak emdigi icin (emzirme tekniklerine bakarsaniz en saglikli emme sekli budur) meme ucu minnacik olsa da emebiliyor. Sadece fazlaca meme ucu catlagi sorunu yasaniyor ki o da kremlerle halledilir. Bosa dert ediyorsunuz

Onun için krem olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim

Bende dogum yaptigimda benim yanimda yataninda yoktu bendede az vardi eltim bana o kahverengi olan yerin hepsini yani verebildigin kadar kizimin agzina vermisti oyle yarada olmadi ilk zamanlar cok zor oluyor ama olusur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…