- 26 Haziran 2013
- 414
- 128
-
- Konu Sahibi kozmopolit
Tek isteğim ileride çocuğumu emzirebilmek derdim görünüş de değilFonksiyonel olur mu, süt vermenizi sağlar mı bilmiyorum ama plastik cerrahlar genital bölgeden alınan parçalarla göğüs ucu yapabiliyor.
O kadar güzel su serptiniz ki içime teşekkür ederimcanim benim tek derdin bu olsun
hem en cevaplayayim, evet benim de ayni37 yasindayim ve herzaman boyleydi.
hamileligin son aylarinda hafif degismeye basladi ve ben bebis emebilsin diye gogus ucu cikarici falan da almistim ama sadece ilk birkac gun kullandim. bebis emerek meme ucu cikariyor zaten. kizim 1,5 yasinda simdi.
yani sen merak etme. doga kendi.dengesini kuruyor ...
Çok merak ettim özel mesaj atılıyor bildiğim kadarıylaşimdi ben de yazınızı okuyunca nette bi bakayım dedim ilk defa duydum ama bi sayfaya denk geldim belki işinize yarar. link vermek yasak nasıl vkopyalasam bilemedim
tamam linki öyle atayım özeldenÇok merak ettim özel mesaj atılıyor bildiğim kadarıyla
Uç olmayınca nasıl gelecek ki süt inşallah gelirPompa kullandığında çıkar. Ayrıca meme ucu için silikon aparatlar var. Sütün olsun da, gerisi hallolur endişelenme...
Inşallah teşekkür ederimHormonlarla birlikte değişimler olur,şimdiden bunu dert etmeyin
Onun için krem olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimHamile kalinca meme ucu giderek buyuyor, emzirirken de cikiyor, zaten bebek meme ucunu degil o renkli kismin tamamini agzina alarak emdigi icin (emzirme tekniklerine bakarsaniz en saglikli emme sekli budur) meme ucu minnacik olsa da emebiliyor. Sadece fazlaca meme ucu catlagi sorunu yasaniyor ki o da kremlerle halledilir. Bosa dert ediyorsunuz
Ben hiç benzer denk gelemedimo nasılmış ya örnek foto var mı internetten bakayım bi