Meme ucu karıncalanmasını hamilelikten sanmıştım. Peki ne bu ???

profiterol

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
668
116
323
Manisa
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür göğüslerimde acayip bir dolgunluk hassasiyet ve ucunda uyuşma karıncalanma var.bi biri uyuşuyor bi biri araliklarla. Daha once hic yasamadigim bisey bu. Gebelik belirtisi sanmıştım. Bir yildir beklentideyiz hic olumlu sonucumuz yok.bu kez oldu sanmıştım göğüslerimde yaşadığım bu hislerden ötürü. 18i ile 22si arasinda bekliyorum adetimi.gecen ay 18ocakta ilk lekelenmem oldu sonra 22sinde geldi tamamen.yine buaralar olur diye bekledim ama henüz olmayinca gittim kan testi yaptirdim bugün. Sonuç <2. Biliyorum gebelik icin en az 10 olmasi gerekiyor ama benim bu bir yilda yaptırdığı m kan testlrrinde hcg hep 0.100 cikardi. Simdi 2 cikti. Acaba yukselir mi bu deger? Gec döllenme olmasida imkansiz çünkü adetimden sonraki ilk bikacgun ilişkimiz oldu esimle.sonrasinda ben annemlere gittim.

Eger hamile degilsem ki degilim gibi görünüyor. . Meme ucundaki bu uyusmalar karincalanmalar baska neyden kaynaklanir? Lütfen böyle bişey yasayan varsa cevap yazsin.bunun icin ayrica bir doktora gitmelimiyim..aklimda deli sorular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…