- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- 63
- Konu Sahibi honeymilkkk
-
Bende kabuklanma değilde arada sarımtırak yumuşak derimsi bişey oluyor ama bu herkeste oluyordur diye düşünüyordum bahsettiğin bu muMerhaba kızlar aslında 10 seneye yakın bu durumdan yakınıyorum ama bunun böyle bi rahatsızlık olduğunu yeni öğrendim.Meme ucu içerisinde kabuklanmalar oluşuyor. Aranızda böyle olan yada derdine derman bulan olduysa lütfen yazın çok üzgünüm çok
Genelde bana da oluyor Meme ucunda yumuşak minik bir şey değil mi sanırım vücudumuzun memeye uyguladığı bir koruyucu tabakaCanım kastettiğim şu meme ucu içerisinde böyle köyü sarı renkte bisey var içe gömük. Arada 5-6 ayda bir dusuyo yumuşak ama deri değil.dusunce meme ucu içerisi boş kaliyo sonra tekrar o sarı kabuk yeniliyo.Bu böyle devam ediyo benimki yillardir
merhabalar bende de bu rahatsızlık var sizde son durum nedir herhangi bir krem kullandınız mı, tedavi süreciniz nasıldı? Biyopsi vs. yapıldı mı?Merhaba, ben de kendimi bildim bileli bu rahatsızlıkla yaşıyorum. 21 yaşında artık bunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum diyerek çaresiz bir şekilde Çapa'ya gittiğimde öğrendim rahatsızlığın adını. Bu problemle oraya başvuran ikinci insandım. Yani oradaki prof. bu hastalıktan sadece iki kez görmüştü :) O yüzden kimse size cevap verememiş. Memesinde benzer problemlerin olduğunu söyleyen birçok insan başka şeylerden bahsediyor aslında. Çünkü nevoid hiperkeratozlu insan sayısı oldukça az. Aslında kozmetik bir problem olarak görülüyor. Zararsız olduğu için doktorlar dert edilecek bir şey gözüyle bakmıyor. Ben de bununla yaşamaya alıştım. Canımı hiç sıkmıyor. Ama eminim memelerim diğer bütün insanlara göre çok hassas bu nedenle. Ayrıca her sene mutlaka deniz, havuz bende çok işe yarıyor. Nemli tutmak da çok önemli. Böylece tam kabuklanmaya fırsat bulamıyor meme başı. Ama diğer insanlara göre hep daha pürüzlü, daha hassas maalesef. Tabii en zorlanılan bebek sahibi olma konusuMaalesef buraya gelince sıkıntı dağ gibi büyüyor. Çünkü emzirmek büyük dert. Memeleri sağlıklı olan kadınlar bile çatladı, kanadı derken bizimkiler paramparça oluyor. Gerçi ben bu nedenle ilk çocuğumu emziremedim. İkincisine hamileyim. Bilmiyorum ne olacak... Yani emzirme dışında bence çok dert etmeyin
Gercektenmi... Bende kendimi bildim bileli göğüs ucumda kabuklanma var hep.. ve asla geçmiyor. Bir kere antibiyotik tedavisi oldum,tamamen döküldü düzeldi ama 3/4 ay sonra tekrarladı... Ve şuan hamileyim doğurmak üzereyim bende bu konuda okadar stresliyimki bebeğimi nasıl emzirecegim diye... Sizin meme ucu çok mu yara oldu emince?merhabalar bende de bu rahatsızlık var sizde son durum nedir herhangi bir krem kullandınız mı, tedavi süreciniz nasıldı? Biyopsi vs. yapıldı mı?
ben bekarım o yüzden daha önce emzirme deneyimim olmadı. 1 hafta önce biri gece diğeri sabah 2 defa sürdüğüm krem tedavisine başladım ama henüz bir gelişme yok.Gercektenmi... Bende kendimi bildim bileli göğüs ucumda kabuklanma var hep.. ve asla geçmiyor. Bir kere antibiyotik tedavisi oldum,tamamen döküldü düzeldi ama 3/4 ay sonra tekrarladı... Ve şuan hamileyim doğurmak üzereyim bende bu konuda okadar stresliyimki bebeğimi nasıl emzirecegim diye... Sizin meme ucu çok mu yara oldu emince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?