selam kızlar
ablam 5 gün önce doğum yaptı bebek sürekli göğsünde henüz süt de çok az geldiği için doymuyor ve sürekli emiyor
kızın göğsü yara olmayı da geçtim kanıyor artık ve çocuk kan emip midesi bulanıyor ve sütle karışık kanı kusuyor
zeytinyağı fln sürüyoruz bir iki krem verdi doktorlar ama fayda vermiyor sizin bildiğiniz şöyle en etkilisinden krem vs.bişey varsa paylaşırsanız sevinirim
şimdiden tşk.
Vanim lansinoh kullansin bndede oldu kullandim cok iyi geldi hem emzirirken silmende gerekmiyor bebeqin aqzinda pamukçuk oluşumunuda engelliyirmuş
Eczaneden Lanolin krem alsin, 20 TL civarinda, hem gogusu yumusatiyor, hem de kremi kullandiktan sonrada yikamaya gerek yok, %100 dogal oldugu icin bebege bir zarari yok. Internetten de arastirabilirsin...
Hamileligin son 2 ayinda da kullanilmasi tavsiye edildigi icin, ben simdiden kullanmaya basladim. Gelecekte yasayabilecegim yaralari onlermis... Tavsiye ederim, vazelin kivaminda diyebilirim, fakat gayet iyi bir krem... Doktorlarda genelde bu kremi tavsiye ediyorlar...
selam kızlar
ablam 5 gün önce doğum yaptı bebek sürekli göğsünde henüz süt de çok az geldiği için doymuyor ve sürekli emiyor
kızın göğsü yara olmayı da geçtim kanıyor artık ve çocuk kan emip midesi bulanıyor ve sütle karışık kanı kusuyor
zeytinyağı fln sürüyoruz bir iki krem verdi doktorlar ama fayda vermiyor sizin bildiğiniz şöyle en etkilisinden krem vs.bişey varsa paylaşırsanız sevinirim
şimdiden tşk.
2 çocuk annesi olarak diyorum ki kesinlikle GÖĞÜS PEDİ KULLANMAYIN eski usul tülbent kullanın ben ilkinde 2.5 ay acısını çektim pedi çıkardığımda hızla iyileşti...ikincisinde yara olmadan atlattım sızlamaya başlar başlamaz lansinoh kullandım...
bende tülbet bezı fln kullanıyodum sonra kolayı varken ne ugrascam deyip pedlere sardım aynen benimde kıpkırmızı oldu neyseki lansinoh geçirdi bırdahada kullnamadım şimdi hamileyim tekrar kullanmayı düşünmem belki sadece dışarı çıkınca kısa süreli sanırım ıslak kalıyor diye tahriş ediyor pamuklu bezler en saglıklısı
lansinoh aldık bugün onu kullanacağız bakalım inşallah fayda verir
çok teşekkür ederim :)
selam kızlar
şimdiden tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?