• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu için ilaç tavsiyesi istiyorum kızlarr

MAYIS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
306
164
53
İstanbul
selam kızlar
ablam 5 gün önce doğum yaptı bebek sürekli göğsünde henüz süt de çok az geldiği için doymuyor ve sürekli emiyor
kızın göğsü yara olmayı da geçtim kanıyor artık ve çocuk kan emip midesi bulanıyor ve sütle karışık kanı kusuyor
zeytinyağı fln sürüyoruz bir iki krem verdi doktorlar ama fayda vermiyor sizin bildiğiniz şöyle en etkilisinden krem vs.bişey varsa paylaşırsanız sevinirim
şimdiden tşk.

selam kızlar
ablam 5 gün önce doğum yaptı bebek sürekli göğsünde henüz süt de çok az geldiği için doymuyor ve sürekli emiyor
kızın göğsü yara olmayı da geçtim kanıyor artık ve çocuk kan emip midesi bulanıyor ve sütle karışık kanı kusuyor
zeytinyağı fln sürüyoruz bir iki krem verdi doktorlar ama fayda vermiyor sizin bildiğiniz şöyle en etkilisinden krem vs.bişey varsa paylaşırsanız sevinirim
şimdiden tşk.

Vanim lansinoh kullansin bndede oldu kullandim cok iyi geldi hem emzirirken silmende gerekmiyor bebeqin aqzinda pamukçuk oluşumunuda engelliyirmuş:16:

Eczaneden Lanolin krem alsin, 20 TL civarinda, hem gogusu yumusatiyor, hem de kremi kullandiktan sonrada yikamaya gerek yok, %100 dogal oldugu icin bebege bir zarari yok. Internetten de arastirabilirsin...
Hamileligin son 2 ayinda da kullanilmasi tavsiye edildigi icin, ben simdiden kullanmaya basladim. Gelecekte yasayabilecegim yaralari onlermis... Tavsiye ederim, vazelin kivaminda diyebilirim, fakat gayet iyi bir krem... Doktorlarda genelde bu kremi tavsiye ediyorlar...

Vanim lansinoh kullansin bndede oldu kullandim cok iyi geldi hem emzirirken silmende gerekmiyor bebeqin aqzinda pamukçuk oluşumunuda engelliyirmuş:16:

lansinoh aldık bugün onu kullanacağız bakalım inşallah fayda verir
çok teşekkür ederim :)

Eczaneden Lanolin krem alsin, 20 TL civarinda, hem gogusu yumusatiyor, hem de kremi kullandiktan sonrada yikamaya gerek yok, %100 dogal oldugu icin bebege bir zarari yok. Internetten de arastirabilirsin...
Hamileligin son 2 ayinda da kullanilmasi tavsiye edildigi icin, ben simdiden kullanmaya basladim. Gelecekte yasayabilecegim yaralari onlermis... Tavsiye ederim, vazelin kivaminda diyebilirim, fakat gayet iyi bir krem... Doktorlarda genelde bu kremi tavsiye ediyorlar...

ablam yurt dışında yaşıyor lanolin var mıdır orada acaba bir sorayım bakayım hem doğalmış da bu çok önemli bir ayrıntı çok teşekkür ederim

bence en iyisi bepanten krem ve evigen ampül çok daha etkili lansinosh sanki anlık rahatlatıypr gibi ya da ben de öyle olmuştu bilmiyorum ama herkese iyi gelmiyor aslında en iyi ilaç sadece zaman emzirdikçe geçiyor

bende lansinohtan memnundum cok bırde duyduğum kendı sütünü bıraz sıksın meme ucuna sürsün oda ıyı gelıyormus

selam kızlar
şimdiden tşk.

Tahinin üzerindeki yağı sürün

2 çocuk annesi olarak diyorum ki kesinlikle GÖĞÜS PEDİ KULLANMAYIN eski usul tülbent kullanın ben ilkinde 2.5 ay acısını çektim pedi çıkardığımda hızla iyileşti...ikincisinde yara olmadan atlattım sızlamaya başlar başlamaz lansinoh kullandım...

2 çocuk annesi olarak diyorum ki kesinlikle GÖĞÜS PEDİ KULLANMAYIN eski usul tülbent kullanın ben ilkinde 2.5 ay acısını çektim pedi çıkardığımda hızla iyileşti...ikincisinde yara olmadan atlattım sızlamaya başlar başlamaz lansinoh kullandım...

bende tülbet bezı fln kullanıyodum sonra kolayı varken ne ugrascam deyip pedlere sardım aynen benimde kıpkırmızı oldu neyseki lansinoh geçirdi bırdahada kullnamadım şimdi hamileyim tekrar kullanmayı düşünmem belki sadece dışarı çıkınca kısa süreli sanırım ıslak kalıyor diye tahriş ediyor pamuklu bezler en saglıklısı

bende tülbet bezı fln kullanıyodum sonra kolayı varken ne ugrascam deyip pedlere sardım aynen benimde kıpkırmızı oldu neyseki lansinoh geçirdi bırdahada kullnamadım şimdi hamileyim tekrar kullanmayı düşünmem belki sadece dışarı çıkınca kısa süreli sanırım ıslak kalıyor diye tahriş ediyor pamuklu bezler en saglıklısı

bana da amcamın eşi demişti sen o pedi çıkar o belki sorup sorup kurutuyodur demişti çıkardığım gün geçmeye başladı benim de şimdi 3 aylık bebeğim var bi dışarı çıkarken kullanıyorum gelince hemen çıkartıyorum...bi sorun yaşamadım bu sefer etrafımdaki tüm hamilelere de söyledim arkadaşlarımdan da kim göğüs pedi kullandıysa yaralardan kurtulamamış.... tülbentleri küçük küçük kestim onları kullanıyorum..

selam kızlar
şimdiden tşk.

ben krem falan söyleyemeyeceğim ama kantaron yağı kesinlikle yaralara acayip iyi geliyor.
hemiroid yaralarını çatlaklarını bir gecede kapatan kantaron özlü kremler var aktarlarda bir aktara gidip sorabilirsiniz.
kremde katkı vardır belki derseniz de kantaron yağı gerçekten de çok şifalı.
hani krem falan fayda etmiyor dediniz diye aklıma bu geldi.

Bende epey cekmisgim gogus ucu catlagindan. Lansinoh banada iyi geldi. Birde ben ayva cekirdeklerini 2 gun suda bekletince jellesiyor ya onu duymustum. Kremle donusumlu kullandim o jeli. Sorunum kalmadi. Hangisi daha iyi bilemiyorum es zamanli kullandigimdan. Birde bebegin ilk mendili olan o tulbentlerden kullanmistim onlar yapisip yaralRimi arttirmisti. Bende gogus pedi daha olumlu sonuc verdi, ozellikle lansinohun gogus pedi.

Arkadaslar bu dertten cok cektigim icin hemen yazmak istedim. 1 dis sarimsak tuzsuz dövulecek. Kucuk bir fincanin icine esit miktarda elma sirkesi ve zeytinyagi. Üçu karistirilip göğus ucuna surulecek.yalniz bu karisim gunluk yapilmasi gerekiyor. Bebegim 15 gunluk. Ve 1. Cocugumda yara olan gogsum ne yapsam iyilesmemisti tam olarak. 2. De 10 gun sonra sut verememeye basladim ki bu formul kurtardi beni ve yavrumu. Mutlaka deneyin. Gitmedigim doktor kullanmadigim krem kalmadi. Sadece bu formul ise yaradi.

Back