• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu hassasiyeti gebelik belirtisi olabilir mi?

busemagden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
21
3
28
Kızlar merhaba, ben size bir şey danışmak istiyorum. Benim adetim 9 gün kaldı. Hamilelik planladığım için ovülasyon zamanımda ilişkiye girdik. Bu aralar da göğüs uçlarımda acıma hissediyorum ve iki uçlarımda da beyaz beyaz kabarcıklar var. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Evet bir kere bana da oldu yumurtlama doneminde basladı gun gün daha da acır hale geldi adet gününe kadar devam etti bu durum tamam dedim hamileyim tak adet oldum 🤦‍♀️

Kızlar merhaba, ben size bir şey danışmak istiyorum. Benim adetim 9 gün kaldı. Hamilelik planladığım için ovülasyon zamanımda ilişkiye girdik. Bu aralar da göğüs uçlarımda acıma hissediyorum ve iki uçlarımda da beyaz beyaz kabarcıklar var. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende bazı adetlerimde bu hassasiyeti yaşıyorum. Tıpkı şu an olduğu gibi ama insanın aklında illaki bir acaba oluyor. İnşallah siz hamilesinizdir

Umutlandirmak istemem bacim ama adet oncesinde fark etmedim suan hamileyim ben ve asiri sekilde meme uclarim aciyo el bile dokunduramiyorum goguslerimde hassasiyet yk sadece uclaro ck fena

Olabilir tabiki bende de olmuştu gebelikte inşallah gelmiştir bebiş :emir_bebek:

Olabilir ama olmayadabilir benimde arada acırdı. Şuanda bile yok göğüs ucu hassasiyeti, hamileliğin başından beri sabahları göğüslerim çok ağrır o şekilde uyanırım ve sonra geçer. Tek başına göğüs ucu hassasiyeti gebelik belirtisi diyemeyiz. Yine de bebiş inşallah vardır diyelim 😍

Peki adet tarihind
Umutlandirmak istemem bacim ama adet oncesinde fark etmedim suan hamileyim ben ve asiri sekilde meme uclarim aciyo el bile dokunduramiyorum goguslerimde hassasiyet yk sadece uclaro ck fena
Peki adet tarihinden ne kadar önce başladı bu hassasiyet. Benim de meme uçları aşırı hassas dokununca bile acıyor.

Benim ilişkiye girdikten sonra başladı ama şu an azaldı acıma. Hafif bir acıma var yani o da dayanılmayacsk gibi değil. Adetim de 8 gün var

Baya var adetine prolaktinin yükselmiş bence adet öncesi pek olmuyor belirti

Back