• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu (göğüs ucu ) yarasına son 🤙🏿🤙🏿🤙🏿

hasuertahan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
5
8
1
39
Arkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu ikinci çocuğum var ilkinde cok fazla yara oldu çaresini bulamadım hatta. Bırakacaktım memeden odrece ikincidede. Yine yara oldu resmen. Eczanede krem bırakmadım doğal yağlar. Gögüs kalkanları plastik vs yani aklınıza ne gelirse kullandım Ancak faydasın görmedim tesadüf eseri arkadaşım önerisiyle BALMUMU KAPAĞI aldım eczanelerde yada anne bebek magzalarında bulunmakda internettende spariş verebilirsiniz Gece gündüz taktım. Hiç rahatsız etmiyor hattatüm agrılarım kısa sürede geçti ve yaralarım iyi oldu sadece bu konu içşn üye oldum ben çok çektim siz çekmeyin 😂😂😂bebeğinizi ilk günden itibaren huzurla mutlulukla. Emzirin 🥰🥰🥰

Arkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu ikinci çocuğum var ilkinde cok fazla yara oldu çaresini bulamadım hatta. Bırakacaktım memeden odrece ikincidede. Yine yara oldu resmen. Eczanede krem bırakmadım doğal yağlar. Gögüs kalkanları plastik vs yani aklınıza ne gelirse kullandım Ancak faydasın görmedim tesadüf eseri arkadaşım önerisiyle BALMUMU KAPAĞI aldım eczanelerde yada anne bebek magzalarında bulunmakda internettende spariş verebilirsiniz Gece gündüz taktım. Hiç rahatsız etmiyor hattatüm agrılarım kısa sürede geçti ve yaralarım iyi oldu sadece bu konu içşn üye oldum ben çok çektim siz çekmeyin 😂😂😂bebeğinizi ilk günden itibaren huzurla mutlulukla. Emzirin 🥰🥰🥰
Yaa 4 ay oldu hala yarıklar iyileşmedi çok canım yanıyor denemediğim krem yağ kalmadı faydası olur mu ki bende denesem 🌺

Yaa 4 ay oldu hala yarıklar iyileşmedi çok canım yanıyor denemediğim krem yağ kalmadı faydası olur mu ki bende denesem 🌺
Denemekde yarar var benim tenimde yara kolay kolay iyi olmazki ilk çocuğumda iyi edemedim her şeyi denedim verdiğim parayamı yanim çektiğim acıyamı. Ama bu direk taktım agrımlarım geçti kısa bir sürede de yaralarım tamamen iyi oldu gece gündüz taktım arada bir havalandırdım 10 -15 dakka dahada fazla olabilir 3 ay kullandım. Hiç rahatsız etmiyor yokmuş gibi diğer gögüs kalkanlarıyla karıştırmayın çünkü ben araştırdım. Yüzyıllardır atalarımız normal yara iyi olsun diye balmumunu üzerine koyarlarmış ki nyaraların iyi olmasını hızlandırıyormuş bunu kapak haline getirenden düşünenden Allah razı olsun gercekten bu agrı çeken bilir 👍

Back