Meme Ucu Çöküklüğü için ameliyat olan var mı?

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.896
6.247
başlıkta da belirttiğim gibi bu konuda fikri olan veya ameliyat geçiren var mı?

daha çıkık göğüs uçlarına sahip olmak için ne kadar bütçe ayırmak gerekir? Başarılı olur mu bu ameliyatlar?

Nasıl yani?
Üşüdüğüzde bile mi çökük, heyecanlandığınızda?
Hiç duymadım öyle bir şey

Tübüler değil, değil mi kastınız

estetik amaçlı istiyorum en başta.
ama göğüs ucu çıkık değilse süt de gelmiyormuş zaten.
her türlü sorun yani.

Bazı şeyler gerçekten internette bulunmuyor bir doktorla görüşseniz iyi olurdu sizin için . Meme ucu da hassas birşey hatta silikon takarken bile doktorlar Doğum yapmamış birine çok önermiyorlar süt kanalları zarar görüyormuş

Bazı şeyler gerçekten internette bulunmuyor bir doktorla görüşseniz iyi olurdu sizin için . Meme ucu da hassas birşey hatta silikon takarken bile doktorlar Doğum yapmamış birine çok önermiyorlar süt kanalları zarar görüyormuş

biliyorum ama bu şekilde de süt alamaz benim bebeğim zaten.
her zaman süt kanallarına zarar gelmiyormuş ayrıca. hastanın durumuna göre değişiyormuş.
birebir görüşmek dışında görüş alamayacağım sanırım. en iyisi bir an evvel birkaç doktora başvurmak.

VivaLaJuicy VivaLaJuicy inşallah en kısa süre içerisinde isteklerinize uygun bir cevap alırsınız. Forumda bir doktor bardı ona sordunuz mı acaba?

estetik amaçlı istiyorum en başta.
ama göğüs ucu çıkık değilse süt de gelmiyormuş zaten.
her türlü sorun yani.
Evet benimde çıkık değil meme ucu hatta biri çökük fakat iki çocuk emzirdim . Başlarda biraz tutturmak zor oldu ama bu biraz da bebeğin kavrama refleksi ile de ilgili. Yani süt her şekilde geliyor merak etme. Benimde haftaya silikon ameliyatım var umarım ameliyatla çıkar olmazsa bende ayrıca yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum aynı anda yapılmasını uygun görmedi...

Merhabalar hanımlar siteyi hep uzaktan takip ediyordum en sonunda üye oldum :)
şimdi şu konu hakkında kendimden az da olsa bilgi vermek istiyorum.Bende oldu olası bu meme ucu ÇÖKÜKLÜĞÜ vardı.taki 2007 de doğum yapana kadar bile vardı .Sağ gögsümden emdi kızım hep emme sonucu düzeldi.Ama sol tarafta hep devam etti bu durum.hatta ucundan bazn beyaz tonlarında akıntı bile geliyordu.dr da gittim kontrol oldum ve bişey yok dedi yaş itibariyle de memografi olmadı.neyse baktım olmuyor ciddi ciddi rahatsız oldum yahu :) kendimce bişeyler buldum :) önce ucunu çıkarıp para bandıyla bi güzel dışarda durmasını sağladım.banyo yapana kadar da duruyordu ( kocayı sormayın boşadım onu :) ondan bantlıyorum zaten . sonra bi gün bi dr duvarında meme ucunu bağladıkları bi foto gördüm vala aha da bugün diş ipini aldım bantı çıkarıp ipi meme ucuna bağladım .vala içeri falan gömülmüyor şu anda :) bi hafta kalsın bakalım sonunda ne olacak yazarım size....Ne kadar doğru yapıyorum ama vala tak etti canıma ne kötü bir görüntü ya biri var ,biri yok.Ama şimdilik ikiside var bakalım bi iki hafta sonra kalacakmı yoksa geri kabuğuna çekilip gene körmü olacak :)

Aynı durun bende de var malesef :KK43: gögsümün biri içeri giriyor. Çocuk dogurmadim sıkıntı olur mu bilmiyorum. Silikon ameliyatı olmadan ince doktorum onu dışarı cikartamayacagini soyledii. Ama silikon arkadan ittirince birazda olsa fark eder dedi. Dediği de oldu. Biraz dışarı çıktı ama diğeri kadar değil genede. Süt kanalları ile alakali bir durum olduğu için doktorlar müdahale edemiyorlar

X