• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu ameliyatı?

tansu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Uzun süredir forumu takip ediyorum ve ancak cesaret bulup konu açabildim.
Benim sorunum meme ucumla ilgili çok koyu ve büyük hamile kadınlar gibiyim ve bundan çok rahatsız oluyorum. Acaba bunun bir ameliyatı var mıdır? forumda vajinal bölgenin rengini açanları okudum acaba aynı işlemi meme ucunda da gerçekleştirebilirmiyiz?
Uzun süreli bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. bu sebeple erkek arkadaşım sürekli ilişkiye girmek istiyor. ben ise evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, ancak cinsel bir birleşme olmadığı sürece yaşananlara açığım. Ancak bu sorun sebebiyle bir türlü kendimi rahat hissedemiyorum ve yaşım ilerlemesine rağmen hiçbir erkeğin karşısında soyunamadım. kendimi çok kötü hissediyorum ve ona bu durumu da anlatamıyorum. Ancak birkaç bu konuyu birkaç kız arkadaşıma danışabildim ve onlarda pek yardımcı olamadı. bu yüzden konu açma gereği duydum. Yakın zamanda bu sorunu çözmem gerekiyor yoksa ileride evlendiğimde de bu büyük bir sorun olcak bu.

Not: albümlere resim ekledim

Benim sorunum meme ucumla ilgili çok koyu ve büyük hamile kadınlar gibiyim ve bundan çok rahatsız oluyorum. Acaba bunun bir ameliyatı var mıdır? forumda vajinal bölgenin rengini açanları okudum acaba aynı işlemi meme ucunda da gerçekleştirebilirmiyiz?
Uzun süreli bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. bu sebeple erkek arkadaşım sürekli ilişkiye girmek istiyor. ben ise evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, ancak cinsel bir birleşme olmadığı sürece yaşananlara açığım. Ancak bu sorun sebebiyle bir türlü kendimi rahat hissedemiyorum ve yaşım ilerlemesine rağmen hiçbir erkeğin karşısında soyunamadım. kendimi çok kötü hissediyorum ve ona bu durumu da anlatamıyorum. Ancak birkaç bu konuyu birkaç kız arkadaşıma danışabildim ve onlarda pek yardımcı olamadı. bu yüzden konu açma gereği duydum. Yakın zamanda bu sorunu çözmem gerekiyor yoksa ileride evlendiğimde de bu büyük bir sorun olcak bu.

Benim de meme ucum büyük arkadaşım bile görünce şaşırdı ama eşim hiç dert etmiyor evlenmeden önce ben de çok kafama takardım şimdi diyorum rahat emziririm hem esmer tenliysen koyu renk olması doğal çok dert etme bence

Meme ucu rengini açamazsın, ama halkasını küçülttürebilirsin. Bu da emzirememene neden olabilir ve tabi kötü bir dikiş izine de. Ben dikleştirme oldum mesela daha çocuğum olmadığı için çok küçültmemiş meme ucumu.

Ayrıca sevgilinin bunu takacağını hiç sanmıyorum. Herkes küçük ve açık renk meme ucu sevecek diye bir kaide yok ki. Bunun yüzünden soğuyacak adamla da evlenmezdim ben olsam. Bunun doğumu da var her türlü deforme olabilir vücudun. Hepsinde soğuyacaksa işin var. Kendin rahatsızsan , illa yaptıracaksan doğumdan sonra toparlattırıp, ucuna da müdahale ettirsen daha iyi olmaz mı?

Merhaba,fotonuzu görmedim ama yorum yapabilirim..
Meme ucu kahverengi bölge küçültülebilir. Iyi uzman ellerde emzirmemek gibi biri sorun yaşanmaz. Çünkü süt Kanalları meme ucuna baglıdır. Sizin kahverengi halka Dan kesi olacak,yani süt Kanalları zarar Görmez..
Benim göğüslerim emzirmeden dolayı küçükmüştü. Meme ucumda büzük duruyordu rengi koyuydu. Silikon ameliyatından sonra Göğüs ucu kahverengi Kısım gergin oldu ve orası gerilimce rengide açıldı..
Bence bu kadar rahatsız oluyorsanız bir uzman doktorla görüşüp fikir ALIN ve ameliyat olun..
Geçmiş olsun ..

Ayrıca meme ucu izindende korkmayın. Izi çok iti saklayan bir bölge. Yara iyileşmenizde iyise süper bir sonuç alırsınız ;) Ben ameliyatımı meme ucu kesisi ile oldum,memnunum..

Sanırım kilo aldığım için daha da büyüdü ve biraz sarktı gibi fotoya bakarsanız anlayacaksınız bu kadar geniş bir meme ucu olan kimse görmedim daha o yüzden endişeliyim

Merhaba erkekler buny sorun etmez demiycem çünkü mühim olan senin kendini nasıl hissettiğin , rahatsız oluyosan çaresi olan bir durum , aklıma ameliyattan ziyade solaryuma girip vüxut rwngini koyulaştırmak gibi bir çözüm geldi ama bu geçici bir çözüm olabilir ancak tabi, psikoloji herşeyden önce geliyo yara izide geçer acıda en kısa sürede istediğine kavusman dileğiyle

Meme ucum büyük derken uç kısmımı büyük kahverengi kısım mı büyük bunu anlamadım ama ikisine görede cevap vereyim
kahverengi kısım büyük ise küçültülebilir
meme ucun büyük ise bu iyi bir şey çocuk memesi gibi olmasından iyidir ağza gelin yani :KK48:
renk olarak zaten bana göre koyu olması daha güzel zaten açık olunca meme mi ucu mu belli olmuyor ki kendinize bunu dert etmeyin kimse mükemmel değildir erkeklerde hep Penis boylarını kafaya takar onlarda boyu önemli değil işlevi önemli diyerek kendilerini avutur ki %80 doğrudur bu kafaya takmayın ne zaman kendinizi hazır hissedersiniz birlikteliğinizi o zaman yaşayın sırf erkek istiyor diye değil sizde isteyin hatta sadece siz istediğiniz için yapın bunu ancak gerçek bi seks öyle yaşanır. . ben mi çok rahatım bilmiyorum ama böyle düşünüyorum ben birini istiyorsam kime ne istiyorsam birlikte olurum olmuyorsam istememişimdir NOKTA

Son düzenleme:
Sadece m

Sadece meme ucunu kucultebilirsin

Konya' da Selçuk tıpta plastik cerrahide ameliyatsız meme ucu çöküklüğüne müdahale ediliyor, yaptırdım çok memnunum oraya muayene olabilirsiniz arkadaşlar, geçmiş olsun

Back
X