• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme uçlarım inanılmaz yukarda

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Bilenler biliyor operasyon sürecimi fotoğraflarıma görenlerinde farkettiği gibi uçlarım çok yukarıda sütyenden çıkıyorlar bunun bir olanağı yokmu dekolte giyemiyorum, protez kendini aşağıya bıraktıkca uçlar havayı çıktı göğüs ucu kapatmak için bant falan yokmudur sinirim bozuluyor:KK57:

bunu fark etmiştim senin meme altını acaba aşağı mı aldı dr un neden önceden böyle bir şey yokken şimdi oldu bence dr un ile bi görüş meme altı kıvrımında aşağıda gibi geliyor neredeyse bel kıvrımında baya yakın acaba ondan mı?

Bilenler biliyor operasyon sürecimi fotoğraflarıma görenlerinde farkettiği gibi uçlarım çok yukarıda sütyenden çıkıyorlar bunun bir olanağı yokmu dekolte giyemiyorum, protez kendini aşağıya bıraktıkca uçlar havayı çıktı göğüs ucu kapatmak için bant falan yokmudur sinirim bozuluyor:KK57:
Bunu bende farketmiştim. Ama sütyenden meme ucu dışarı çıkıyorsa sıkıntı. Bunu belirtmedigin için daha önce önemsemedim.
Meme yapın öyle olabilir. Bu durumda meme ucu taşınmasından başka bir çare oldugunu sanmıyorum. Ama tavsiye etmem yani. İlerisinde başka bir müdahaleye gerek kalınırsa özellikle dikleştirme gibi o Zaman meme ucu zaten taşınır ve düzeltilir.
Meme ucu silikon bantlar var ama ne kadar çözüm olur şu an bilmedim. Bir alıp kullan istersen ;)

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yurtdisinda göğüs ucunu gizleyen tarzda parçalar satılıyor fotosunu paylaştım umarım bulabilirsin
12403125.jpg

bende geçen hafta pentiden göğüs ucu bantlarında aldım kullandım fakat sen sütyenden çıkıyor diyorsun ozaman bantlarda zaten görünür ama alıp dene istersen 6 saat kullanabilirsiniz dediler ben 10 saat kullandım

Pehh.. Al işte görüyormusun başıma geleni. Protez kendini saldıkca fark ettim, lakin öncedende uçlar dik ve yukarıdaydı. Bunuda göz ardı edemem şimdi doktora sataşacaktım, operasyonla ilgili bir problem değildir diye düşünüyorum fakat az buçuk aşağıda olsaydı tadından yenmezdi.

Pehh.. Al işte görüyormusun başıma geleni. Protez kendini saldıkca fark ettim, lakin öncedende uçlar dik ve yukarıdaydı. Bunuda göz ardı edemem şimdi doktora sataşacaktım, operasyonla ilgili bir problem değildir diye düşünüyorum fakat az buçuk aşağıda olsaydı tadından yenmezdi.
Belki doktordan kaynaklidir bu durum, kendisyle hic konustunmu,
Aslinda ben cok buyuk olmasindan meme uclarini hic farketmemistim:KK22: ama suttyenden gozukuyorsa senin icin sorun olabilir.

Protezin buyuk olmasindan kaynaklandigini düşünüyorum bende.buyuk protez agirliktan dolayi zamanla asagi saliyor kendini ve meme başlari yukari cikiyor.2.ameliyattan once benim protezler oldukca asagida olmasina ragmen meme uclarim yukaridaydi.straplez sutyen ucu ucuna kapatiyordu.sizin durumunuzda meme ucunun normal yerine taşınmasi gerekir diye dusunuyorum.benim fikrimce bence suan icin bir operasyon düsünmeyin.zaten proteziniz zamanla kendini salicaktir agirliktan ötürü.ama 1 senede olur ama 3 senede.o zaman meme başı cevresinden hem toparlama yapilir hemde meme ucu olmasi gereken yere taşınir

Ben de ameliyat olursam büyük olsun istiyorum. Az kaldı bana da inşallah. Büyük olmasi sıkıntı oldumu sizin için. Fotograflarinizi ben de gorebilir miyim. Bir de doktorlar büyük istendiği takdirde yapıyorlar mi?

Evet canım haklısın yukarda.ama operasyon geçirecek kadar göze batmıyor.ameliyat kolay birşey değil biliyorsun.sarkma olduğu zaman diklestirme yaptırırken onunda çaresine bakarsın.henüz bir operasyon için bence çok erken.üstelik meme ucunu kaydırmak süt kanalları ile bağlantıyı koparabilir bunu göze alma çünkü daha yaşın çok genç.ilerde evlenip Allah'ın izniyle yavrunu emzirmek istiyceksin

Back
X