Meme toparlama diklestirme IZMIR Doktor

taptap05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
30
3
42
Arkadaslar Merhaba,

su an cok yogun karar verdim artik bu amaliyati yaptiracm. Daha önce Izmirde 4 doktorla görüstüm ve cook kararsizim.
Keske bu doktorlardan birine gidip tecrübesi olan birinden fikir alabilsem.

Su an G. Caliskan ve N. Yogurtu arasinda takildim kaldim

benimki protezsiz sadece toplama diklestirme olacak.
Asiri korkuyorum, calisan bi bayanim üstelik üc cocugum var cabuk toparlanmam gerek. Görüstügüm doktorla 2 hafta sonra normal hayata dönersin demelerine ragmen okuduklarim beni ürkütüyor acikcasi.

Gercekten cok mu sancili agrili bi sürec yaptiran varmi aranizda ????

Lütfen Izmir civarinda tecrübesi olan fikri olan arkadaslar yardiminiza muhtacim

Sorununuz neydi sadece sarkmami. Protez benide korkutuyor ama sadece diklestirme yapilinca zamanla eski haline donermi aceba muayene oldunuzmu hic

3 Dogum ve asiri kilo alip vermeden dolayi sarkiti üstelik cocuklarimi hep uzun süre emzirdim. Tabi görüntü su an berabt ve artik öz güvenimi kaybettim.
Üc doktorla görüstüm. Hepside yeterli doku var Proteze gerek yok dedi.

Tabi cok asiri kilo alma ve vermede tekrar olabilirmis ama yinede bukadar olmaz sanirim. Tekrar 30 kilo alip verme gibi bi niyetim yok aman amannnn.

Diklestirme ve Protezle yaptiranla sanki biraz daha sancili geciriyor anladigimdan kadar ama ben hic protez düsünmedim cünkü hep orta büyüktü benimkiler

Insallah fakat bu konu halkinda cok yaz yorum var protezsiz olanlar cogunluk protezli diklestirme.
Birde doktora karar verebilsem keske

Merhaba bende İzmir’de yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum istersen isim verebilirim doktorum tanınmış özel bi hastanede çalışıyor ben memnun kaldım iyi bi doktor istersen isim verebilirim araştırabilirsin

Selamlar İzmir de ameliyat olmam zor cunku bir hafta esimle kalmam gerekir İstanbul da olmam daha mantikli sonradan takibi için. Benim 75d az tasiyor sol taraf daha buyuk 75d koltuk altina dogru tasiyor hatta cok sarkma yok yani doğumum yok genetik böyle gelisti altlari yuvarlak meme ucu katlama cizgisinde.dr 75d ise 75c olur dedi kuculsun istemiyorum .Sizin ne kadar kuculdu bir de 8 ila 9 gun sonra masa başı isime donebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…