meme sillikon 400cc hıgh profıl

kanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
63
16
merhaba ben gögüs ve karın germe ameliyatı olmaya karar verdim gögüs 400cc hıgh profil olan varmı çok mu büyük 70a beden 85, 90 olma ihtimali varmı her iki ameliyatı olan varmı zor bir ameliyatmı

merhaba ben gögüs ve karın germe ameliyatı olmaya karar verdim gögüs 400cc hıgh profil olan varmı çok mu büyük 70a beden 85, 90 olma ihtimali varmı her iki ameliyatı olan varmı zor bir ameliyatmı
Merhaba..
85-90 dediğiniz ölçü beden ölçüsü. Göğsü büyüklüğü değil.
Protezden sonra değişecek şey CUP ölçüsü. Yani A cup iseniz büyük ihtimal C cup falan olursunuz :KK66: 70C cup sütyen kullanırsınız :KK66:
Her iki ameliyatı oldum ama ayrı ayrı oldum. İkisi birlikte olunca şöyle bir sıkıntınız olabilir. Gögüs üst kısımdan gerilir baskı yapar,altta karın gerilir baskı yapar. İki kat olma durumunuz daha yüksek .
Karın germede zaten ilk bir ay kadar eğik oluyorsunuz zaten. Ama memedede bir miktar eğik duruluyor zaten.
Her ikisi birarada biraz sıkıntınız olur ama geçer gider merak etmeyin . Kombin ameliyatlar hem maddi olarak daha uygun oluyor hemde ayrı ayrı o eziyeti sıkıntıyı çekmektense bir arada çıkıyor.
Çok güzel bir sonuç alın inşallah :KK66:

Hee bu arada bendede 400 cc hıgh profil protez var,yuvarlak. Kas zarı altı..
Önceden 75 B cup dolgulu sütyen kullanıyordum,meme alt kısımda biraz dokum vardı.
Ameliyattan sonra iki beden büyüdü göğüslerim. Tamda istediğim gibi oldu ama :))
İnşallah sizde hayal ettiğiniz görüntüye ulaşırsınız ...❤
Doktorunuz kim,nerde hangi şehirde ameliyat olacaksınız?

Canım profil ve boyuta Dr un senin sınırlarını gözeterek karar verir. Diyelim 400cc high profil yuvarlak protez takıldı, var olan bedenin büyümez.Cup değişir. A B C D şeklinde artar. Ayrıca sütyen bedeniniz 70 ise göğüs kafesiniz biraz küçük anlamına gelir, 400 cc lik high profil bir protezin taban çapı sanki biraz büyük gelir gibi :KK66:

Dr unuza nasıl bir görüntü istediğinizi söyleyin o kadar :KK66: bombastik bişey istiyorsunuz anladığım kadarıyla, kaç cc ile bu görüntü yakalanır VE vücudunuza zarar vermez onu öğrenin :KK66:

Teşekkür ederim arkadaşlar evet dolgun dik bozulmayacak sarkmayacak göğüs istiyorum öncesi sonrası resimlerde 400cc tamda istediğim bende ne olur bilmiyorum bikini giymek korsesiz dolgusuz sutyen takmak hatta takmamak istiyorum ameliyattan açıdan ve sonuç kötü olursa diye korkuyorum inşallah herşey yolunda gider Dr 350 düşünmüş ama doğal dursun diye

Ama ben sarkmayacak olabildiğince dolgun ve dik gogus istiyorum 400 de yaparım dedi bilmiyorum karın germedede iz kötü olur mu diye korkuyorum lipo ile endoskopik kas dikimi olsa keşke ama tam karın germe olacak sanırım hafta sonu tekrar gorusup kararlastiracagiz üni hastanesinde Zonguldak ta olacak

X