Merhaba kizlar ben silikon yaptirdim.bir ay iyilesmeden cikartdirma amelyti yapdim her sey cok iyiydi bu son bir hafta icinde bastirinca elime bir sertlik degiyo ve kontrole gitdim ama doktorum (allah belasini cermis yokdu baskasi bakdi ve odem dedi. ama baya buyuk geliyo bana ve 4ay oluyo amelyatim masaj falan yapiyodum yaglarla ama buyutmek icin yapiyodum buyudude ama simdi icinde bir sertlik kafama takildi.bu sertlik meme ucuma sud vezune gibi gidiyo bana oyle geliyodokyor senin durumun meme kucultme yapanlarin amelyatina benziyo dedi benim doktorum cok sorumsuz ama bu doktor hic bir seyin yok dedi odem o kadar buyuk olurmu. kucultme yapan arkadaslar rica ederim yazwin bilmeyenler yorum yapmasin.
1soru sertlik meme ucuna kadar gidiyo yani asagi ser ve ucuna kadar gidiyo. sizce odem ola bilirmi?
2soru ikinci amelyat yani cikarma isleminden sonra ilac yazmadi bana kotu etki edermi bana.
3soru dikisim memem hepsi normal cok sukur ama icinde sertlik ne ola bilir. yani diger mememde sert ama bu asiri sert
1soru sertlik meme ucuna kadar gidiyo yani asagi ser ve ucuna kadar gidiyo. sizce odem ola bilirmi?
2soru ikinci amelyat yani cikarma isleminden sonra ilac yazmadi bana kotu etki edermi bana.
3soru dikisim memem hepsi normal cok sukur ama icinde sertlik ne ola bilir. yani diger mememde sert ama bu asiri sert