Meme silikon çıkartma ameliyatı tecrübeleri

FrauEbru

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
11
4
33
Merhaba arkadaşlar aramızda silikon,protez çıkartma ameliyatı olmuş olanlar lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi?Bende çıkarttırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya yeni görüntüsü kötü olursa diye.Şimdiden teşekkürler.🫶

Merhaba neden çıkarmak istiyorsunuz acaba.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Merhaba arkadaşlar aramızda silikon,protez çıkartma ameliyatı olmuş olanlar lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi?Bende çıkarttırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya yeni görüntüsü kötü olursa diye.Şimdiden teşekkürler.🫶
Neden çıkartmak istiyorsunuz. Ben de taktırmak istiyorum o yüzden merak ettim

Cikarttirma sebebiniz nedir bir sorun mu yasadiniz? Valla ben yaptirdim cok guzel oldular daha da cikarttirmam 😄

Kaç yıl süresi var acaba. Mesela 10 yıl sonra ağırlıktan sarkar mı tekrar
Sarkar mi bilemiyorum bekleyip gormek lazim :) silikonsuz meme bile zamanla sarkiyor illaki bi sarkma olur bence az yada cok. Doktorlar yeni nesil protezlere belli bir omur bicmiyor artik. Yilda 1 duzenli kontrol gerekiyor. Bir problem olmazsa goruntude yada iceride kapsul kontraktoru gb yenilemeye gerek yok. Yaptiran herkes uzun yillar kullanir ins :) cektigimize degsin 😄

Arkadaslar ben de cikarttirmak istiyorum kayseride memnun kaldiginiz kapsulleri de temizleyecek iyi bir doktor tavsiyeniz var mi

Yaptirmadiysaniz asla yaptirmayin
İşte bu yorumlar beni çok korkutuyor bazıları hayatımda aldığım en iyi karar diyor doktorun bilgisi ve tecrübesi ile alakalı bu süreç yoksa doktor iyi olsa da bu silikonlar vücutta mutlaka bir hasara yol mu açıyor bilmiyorum ki

İşte bu yorumlar beni çok korkutuyor bazıları hayatımda aldığım en iyi karar diyor doktorun bilgisi ve tecrübesi ile alakalı bu süreç yoksa doktor iyi olsa da bu silikonlar vücutta mutlaka bir hasara yol mu açıyor bilmiyorum ki
Bu hem doktorun becerisi hem de kisinin vucuduyla alakali bir durum. Mesela bir arkadasim 12 yildir ayni protezi kullaniyor hala cok guzel gorunuyor 18 yasinda yaptirmis. Bir arkadasim gecen yil yaptirdi kapsul kontraktoru kayma dalgalanma sarkma vs bir cok sorun yasadi. Bunu bilemeyiz. Hem iyi bir dr olmali ki o vucuda gogus dokusuna gogus kafesine uygun bir protez tercih etsin hem de icerde sinirlerde bir harabiyet yaratmasin. Her protez markasi da herkese uygun olmayabiliyor mesela. Benim dr um bana baska bir marka hakkinda konusurken derimin ince oldugunu ve zayif oldugum icin o markanin dalgalanma yapabilicegini soyledi ve farkli bir markaya yonlendirdi. Ama burda benim suan kullandigim markada kayma problemi yasayan arkadaslar oldugunu gordum. Gibi gibi.. estetik diyip gecmemk lazim hafife alinmamali. Gercekten iyi bir dr bulursaniz gonul rahatligiyla yaptirabilirsiniz bence. Ben yaptirdigimi bile unuttum iyiki yaptirmisim diyenlerdenim ☺️

Ben de istiyorum explantasyon. Devlet hastanesi çıkarır mı acaba. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Çok sıkıntım var. Kontraktür oluştu

X